Gouden Tip
Image default
Gezondheid

Killa Pods snus; de voordelen op een rijtje

Lees over Killa snus, alle voordelen op een rijtje. Snus is het alternatief van het roken van tabak en komt uit Zweden. Killa snus is te verkrijgen in verschillende smaken. Lees alles over Killa Pods snus, en stap over van het roken van tabak naar het gebruiken van snus.

Roken is bijna nergens mee toegestaan

Stap voor stap zijn de regels zo streng geworden dat u nergens meer een sigaret op mag steken. Dit met argumenten, meeroken dus anderen die uw tabaksrook inademen, kunnen schade aan de gezondheid oplopen. Daarom mag er niet meer gerookt worden in openbare gebouwen, op de werkplek, in het openbaar vervoer en horeca. Anderzijds als u in uw eigen auto rookt, dan is het altijd smerig bij de asbak en gaat die auto daar niet frisser van ruiken wat problemen kan geven bij inruil of verkoop van de auto. Als u toch wilt genieten van smaak met nicotine, dan moet u overgaan op iets anders dan het roken van tabak, en Killa snus is dan een goed alternatief. Snus kan altijd, u bent niemand tot last, en het is overal toegestaan.

U kunt met de smaken heerlijk variëren

Als u de smaken bekijkt, Melon, Cold mint, Blueberry, Pablo, en nog vele andere dan begrijpt u dat er snus naar ieders smaak is. Anders dan bij sigaretten, waarbij de roker juist één tabaksmerk rookt, kunt u met snus enorm variëren met de smaken. De gehele tijd hebben de mensen in uw omgeving geen hinder van uw genot. Daarbij is snus gebruiken minder schadelijk dan roken. De nicotine krijgt u binnen, maar geen teer, en het is geen rook wat uw longen aan kan tasten. Het roken van tabak is erg duur, de prijzen van snus kunt u eenvoudig vinden en vergelijken, u zult tot de conclusie komen dat het voordeliger is. Al met al is snus gebruiken vergeleken met tabak roken beter. Het is een flinke opsomming van voordelen. Probeer Killa snus en u zult zelf enthousiast raken, minder sigaretten roken, of zelfs volledig overgaan op de Zweedse snus.

https://www.snuspods.com/brand/1-killa