Gouden Tip
Image default
Hobby en vrije tijd

Pyrotorch; de beste stormaansteker

Ben jij op zoek naar een sterke gasaansteker om vuurwerk en nog veel meer mee aan te steken? Dan is de Pyrotorch een geschikte keuze. De Pyrotorch is een gasbrander en is één van de bekendste stormaanstekers in Nederland. De vlam van deze gasbrander kan heftige winden doorstaan en wordt daarom vaak gebruikt als vuurwerkaansteker. De stijl van de Pyrotorch is zwart en is daardoor geschikt voor alle gelegenheden. Deze gasbrander heeft een grote en stevige vorm en is daarnaast nog klein genoeg om in een broekzak te passen. Hij heeft een grote gastank en kan dus lang meegaan.

Stormbestendige gasbrander

De Pyrotorch is één van de sterkste gasbranders die je zelfs aan kan laten staan zonder dat hij uitgaat. De gasbrander kan namelijk wel 25 minuten lang aanblijven zonder uit te gaan. De gasbrander kan elke storm doorstaan en kan zeer gemakkelijk bijgevuld worden met het standaard butaan aanstekergas. Deze betrouwbare gasbrander is een geschikt cadeau voor elke vuurwerkliefhebber. Over het ontwerp van de gasbrander is zeer goed nagedacht zodat de gasbrander zo lang mogelijk aan kan blijven. De Pyrotorch is slechts 16,5 centimeter lang en 2,5 centimeter breed. Het aansteken van vuurwerk gaat zeer gemakkelijk met deze gasbrander door simpelweg de knop op de gasbrander omhoog te schuiven. Hierdoor ontstaat er een sterke vlam dat heftige stormen kan ontstaan. De Pyrotorch is niet alleen voor het aansteken van vuurwerk, maar is ook zeer geschikt voor het aansteken van alle soorten lonten. Een kaars en een aparte lont om vuurwerk mee aan te steken kunnen binnen een paar seconden door deze aansteker aangestoken worden. Door de constante vlam kun je zeer gemakkelijk gebruik maken van de gasbrander en je zou zelfs de grootte van de vlam aan kunnen passen.

Ontwerp van de gasbrander

Zoals net al gezegd is, is het ontwerp van de Pyrotorch zeer goed doordacht. De lengte en breedte zijn op speciale afstanden gemaakt, zodat de gasbrander zo lang mogelijk kan blijven branden. Verder is er ook gedacht aan een goede grip voor de gasbrander. Het voorwerp is namelijk zo gemaakt dat je de gasbrander lekker licht in je handen kan houden. Hierdoor laat je hem niet snel vallen en gaat hij minder snel kapot. De Pyrotorch is dus voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Wil je vuurwerk aansteken, dan kan dit met de Pyrotorch. Wil jij een kaars aansteken, dan is dit binnen een paar seconden met de gasbrander gedaan. De Pyrotorch is daardoor geschikt voor iedereen.

https://www.dutch-pyro.nl/aanstekers/