Gouden Tip
Image default
Hobby en vrije tijd

Starten met Diamond Painting? Begin met je eigen foto!

Diamond painting van eigen foto? Maak je eigen diamantschildering en bewaar dat moment voor altijd! Geniet van het maken van je diamond painting van je beste vriend, je familie of je huisdieren! Dankzij het feit dat u de diamantontwerpen kunt aanpassen, kunt u genieten van de afbeeldingen van uw huisdieren, uw familie en uw beste vriend en de beste momenten terugbrengen.

Waarom je diamond painting bestellen bij hobbypainter.nl?

Elke bestelling wordt op aanvraag afgedrukt, dat betekent dat je diamond painting speciaal voor jou wordt gemaakt!

  • Verzendtijden zijn exclusief de verwerkingstijden.
  • Alle kunsten zijn ontworpen, gedrukt in de VS.
  • Vrijwel alle Diamond Painting worden verstuurd vanuit een opslag in Nederland.
  • Je diamond painting is gegarandeerd van hoge kwaliteit
  • Meer dan 450+ reviews.
  • Keuze uit meer dan 500 paintings
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Persoonlijke klantenservice

Weg met de dagelijkse stress en angsten van het dagelijks leven. Dit is diamond painting! de trending nieuwe doe-het-zelf-knutselhobby waarmee je gemakkelijk prachtige kunst kunt maken die glinstert en schittert, het is diamantkunst – net als echte diamanten.

Leer hoe gemakkelijk en leuk diamond painting is.

Diamond painting is een nieuwe, leuke hobby om lekker rustig van te worden. Je kunt diamond paintings van vrijwel elk soort maken! Je kunt kiezen uit dieren, disney, natuur, kunst, fantasy, religie, feestdagen of overige diamond paintings.

Leg je canvas op een plat oppervlak, trek kleine stukjes van het plastic weg om plakkerig canvas te onthullen, kies een kleur om in te werken in het gedeelte met behulp van de meegeleverde kleurgeleider, plaats een kleine hoeveelheid gekleurde diamanten in de lade, breng de platte kant van de diamant naar het gewenste gebied op het stokdoek.

Diamond Painting is een combinatie van kruissteek, borduurwerk en schilderen op nummer. U ontvangt een kleverig canvas met een kleurengids die een kaart biedt voor het plaatsen van gekleurde kralen op een kleverig canvas met behulp van een styluspen.

Instructies voor stapsgewijze instructies voor het schilderen van diamanten

Haal alle items uit de verpakking en leg ze neer en bevestig het canvas op een vlak oppervlak. Verwijder de doorzichtige bekleding niet. U zult dit gedeelte verwijderen terwijl u werkt, de meeste mensen zullen vanuit de hoeken werken, u wilt het canvas weer bedekken nadat u klaar bent met werken aan het project totdat alle secties zijn voltooid.

Gerelateerde artikelen

pH meter kopen? Bezoek nu deze website

Genieten van kamperen met een betrouwbare kampeerstoelen!

Modeltrein kopen