Gouden Tip
Image default
Relatie

Unieke trouwlocatie op de Veluwe

Maak kennis met onze unieke trouwlocatie op de Veluwe. Deze locatie is zeer geschikt voor trouwerijen, maar is tevens ook een groepsaccommodatie. Heeft u binnenkort een trouwerij, familieweekend, vriendenweekend of een schoolkamp en heeft u nog geen locatie gevonden, dan is er geen reden om verder te zoeken. Wij hebben precies wat u zoekt.

Op onze geweldige locatie kunt u genieten van de prachtige natuur en het buitenleven en heeft u de vrijheid om uw eigen catering te organiseren. Ook kunt u kiezen of u gebruik wil maken van onze accommodatie en bij ons wil overnachten, of dat u slechts overdag gebruik wil maken van onze unieke trouwlocatie op de Veluwe.

Wij willen u graag alle vrijheid bieden en u kunt bij ons al uw wensen duidelijk maken. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om uw evenement of verblijf bij ons extra speciaal te maken, en wij zorgen er graag met z’n allen voor dat het een tijd wordt om nooit te vergeten.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie, neem dan nu contact met ons op. Wij staan klaar om u te woord te staan, en wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen hier op de Veluwe.