Gouden Tip
Image default
Verbouwen

Vloerluik op maat laten creëren

Als u een vloerluik op maat wilt toevoegen aan uw kantoor of luxe woning is het verstandig om te kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf. Hier is alle benodigde kennis en ervaring aanwezig om voor u het perfecte luik te creëren. Vanzelfsprekend gaat het hierbij om maatwerk van de allerhoogste kwaliteit. Het ontwerp is niet alleen ontzettend sterk, maar ook nog eens een plaatje om te zien. U kunt kiezen voor een in het oog springend model, maar ook voor een ontwerp dat nauwelijks opvalt in de bestaande vloer. De keuze is helemaal aan u. Door heel Nederland zijn er diverse bedrijven te vinden die zich gespecialiseerd hebben in het ontwerpen en vervaardigen van de mooiste vloerluiken. Online vindt u de meest prachtige voorbeelden. Neem een kijkje en laat u alvast inspireren.

 

Waarom een vloerluik laten plaatsen?

Vloerluiken zijn ideaal op alle plaatsen in huis of op kantoor waar u een praktische doorgang wilt maken naar een bovenliggende of juist onderliggende etage. Denk bijvoorbeeld aan een zolderluik of kelderluik op maat. Zeker in karakteristieke panden is een glazen vloerluik een heel mooi idee. Niet alleen zorgt dit voor een prachtige lichtinval, maar ook komt het pand nog beter tot zijn recht. Natuurlijk is een vloerluik op maat ook een uitstekend idee in meer moderne woningen en kantoren. Voor nog meer voordelen kunt u natuurlijk altijd terecht bij uw specialist in vloerluiken.

 

Keuze uit diverse schitterende opties

Wilt u ook een vloerluik in uw pand laten plaatsen? Laat u dan verrassen door de vele mogelijkheden. Uiteraard wordt het plafondluik of kelderluik altijd helemaal op maat gemaakt, zodat het perfect past bij de ruimte. Veel mensen kiezen voor een rechthoekig of vierkant luik, maar uiteraard is ook een luik met ronde vormen een uitstekende optie. Verder kan uw nieuwe vloerluik op een opvallende of juist ingetogen wijze worden ontworpen. Zo kunt u opteren voor een magnifiek glazen vloerluik of een volledig verborgen luik. In dat geval krijgt het luik dezelfde afwerking als de rest van de vloer, bijvoorbeeld met laminaat, pvc, tegels of tapijt. Overigens kunt u kiezen voor zowel elektrische als handmatig bediende vloerluiken. Vanzelfsprekend kunt u het elektrische vloerluik bij een eventuele stroomstoring ook handmatig openen en sluiten.

 

Maatwerk van de hoogste kwaliteit

Het grote voordeel van een specialist inhuren is dat u een vloerluik van de allerhoogste kwaliteit ontvangt. Het luik blinkt uit door zijn hoogstaande ontwerp en een schitterende afwerking. Daarnaast wordt hij gemaakt om vele jaren lang mee te gaan. Hij zal de tand des tijds dus zeker doorstaan, zelfs bij het meest intensieve gebruik. Voor de vervaardiging van uw nieuwe vloerluik of kelderluik worden uitsluitend de beste materialen gebruikt. Kiest u voor een vloerluik voor buiten? Dan wordt er uiteraard ook gezorgd voor 100% waterdichtheid.

 

Wat kost een vloerluik op maat?

Voordat u gelijk een vloerluik voor uw woning of bedrijfspand bestelt wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. Voor een exacte prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend een offerte laten opstellen voor uw vloerluik op maat. Geef hierbij zeker op hoe groot het luik moet worden, welke uitvoering u wenst (handmatig of elektrisch) en natuurlijk op welke wijze hij afgewerkt moet worden (met vloerbedekking of in glas). Uw regionale specialist in vloerluiken komt uiteraard ook graag bij u langs om de mogelijkheden te inventariseren. Hij kan u dan tevens adviseren voor de beste optie voor uw pand. Wilt u ook een veilig, praktisch en mooi vloerluik installeren? Contacteer direct de expert in vloerluiken!