Gouden Tip
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom Magento 2 een goed platform is

Ondanks zijn populariteit is Magento een complex e-commerce platform dat intimiderend kan zijn voor nieuwkomers. Laat je niet ontmoedigen om het te gebruiken! Magento 2 heeft minder bestanden en mappen dan zijn voorganger, maar het geeft je alle tools die je nodig hebt om online te verkopen, je merk op te bouwen en je klanten tevreden te houden. In deze post krijg je alle informatie over Magento 2.

De kracht van Magento 2

Magento, een e-commerce platform, is een open source oplossing waarmee online bedrijven meer artikelen kunnen verkopen. Met Magento kunnen bedrijven van elke grootte en industrie adverteren, promoten en bestellingen uitvoeren. Magento is een uitgebreide eCommerce oplossing die marketing, merchandising, klantenservice en fulfilment omvat. Omdat het open source is, is Magento gratis. Je hoeft je broncode niet openbaar te maken, maar je kunt de broncode vrij bekijken, bewerken en verspreiden. Magento is gebruikt door verschillende succesvolle organisaties, waaronder Mercedes-Benz, Nike en Adidas.

Het grootste voordeel van Magento 2 is dat het gebruik maakt van geavanceerde technologie. De onderhoudskosten zijn lager door de open source code. De template engine is krachtiger dan zijn voorganger, waardoor het veel complexere en drukkere webwinkels aankan. Ook de zoekmachine is krachtiger. Klanten kunnen daardoor sneller vinden wat ze willen. De pagina’s worden ook gemakkelijker gecrawld door zoekmachines.

Conclusie

Het duidelijkste voordeel van Magento 2 is dat het verschillende nieuwe innovaties integreert. Ten eerste gebruikt het open source code om de eigendomskosten te verlagen, evenals een moderne software architectuur die het eenvoudiger maakt om te schalen. Verder gebruikt het een totaal nieuwe templating engine die veel krachtiger is dan zijn voorganger. Daardoor kan het grotere, drukkere online winkels aan. Ten derde wordt een krachtigere zoekmachine gebruikt. Klanten kunnen daardoor sneller vinden wat ze willen. Ten slotte kunnen zoekmachines je webpagina’s efficiënter crawlen. Ontdek nog meer mogelijkheden van Magento 2 bij Vendic.