Gouden Tip
Image default
Gezondheid

Zoek jij een tandarts Nijmegen?

Naar de tandarts gaan is niet voor iedereen een favoriet. Sterker nog, de angst voor de tandarts is bij veel mensen behoorlijk groot. Hierdoor worden er geen afspraken gemaakt en zal het gebit niet gecontroleerd worden. Zonde want een geschikte tandarts die hier goed mee overweg kan gaan zijn er zeer zeker! Zo is er een tandarts Nijmegen beschikbaar die maar al te graag voor je klaar staat. De kennis en ervaring bij deze praktijk is subliem. Daarnaast nemen ze ook echt de tijd voor je om je zo goed mogelijk te helpen. 

Eerste stap naar een mooi gebit 

Wanneer je de stap hebt genomen om een bezoek te brengen doe je er goed aan om dit per telefoon te melden. Bij het maken van een afspraak kan je op een zeer eenvoudige manier aangeven dat je angst hebt. Hier zullen zij vervolgens rekening mee houden zodat je met een gerust gevoel naar binnen kunt stappen. Als eerste wordt uiteraard het gebit gecontroleerd op gaatjes. Daarnaast zal er, indien dit nodig is, een plan opgemaakt worden alvorens zij daadwerkelijk aan de slag zullen gaan. Jij blijft tenslotte wel de eigenaar van jouw eigen gebit.  

Uiteraard is iedere patiënt hier van harte welkom! Ongeacht of dat je angst hebt of juist niet. Tandrijk Mondzorg in Nijmegen staat maar al te graag voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Dit kan een controle zijn, maar een algehele tandheelkunde is hier ook zeer zeker mogelijk. Wil jij graag weten of dat zij jou kunnen helpen om weer normaal te lachen? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in bij Tandrijk Mondzorg!