Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Als bitvavo affiliates kun je geld verdienen

Wil jij makkelijk geld verdienen? Dan is er een hele interessante optie, die jou nog wel eens heel veel op kan gaan leveren, terwijl je zelf niets doet. Het is namelijk heel erg simpel om geld te verdienen met Bitvavo affiliates. Het is makkelijk in te zetten door iedereen en hier lees je hoe je dat doet!

Wie of wat is Bitvavo?

Bitvavo is een voor iedereen toegankelijk platform voor het verhandelen van digitale valuta: aankopen, verkopen, storten en opnemen. Je kunt je eenvoudig aanmelden op het platform zelf. Bitvavo is een groot veilig Nederlands platform dat ook nog eens het goedkoopste is.

Geld verdienen met affiliates van Bitvavo Stap 1

Om bitvavo affiliates te worden hoef je alleen maar een account aan te maken en in het account jouw affiliates code op te halen. Deze code bevat een link die je overal op kunt plaatsen. Denk aan bijvoorbeeld mailtjes die je verstuurt of je zet de code op bijvoorbeeld jouw website.

Geld verdienen: stap 2

Het enige dat je nu nog moet doen is dus die code overal neerzetten, waar jij denkt dat mensen mogelijk op de link gaan klikken. Een mooi actie dus van Bitvavo, waar jij je voordeel mee kunt doen.

Hoe verdien je nu geld dan? Dat is simpel. Die unieke code bevat een link die verwijst naar het aanmelden voor Bitvavo. Als er iemand via jouw link zich aanmeldt wordt dit automatisch geregistreerd door Bitvavo, doordat jouw link unieke code bevat. Iedereen die zich via jouw link aanmeldt en handelskosten maakt op dit platform levert jou geld op. Jij krijgt dan namelijk 15% van die handelskosten van die persoon of personen, voor onbepaalde tijd.

Bitvavo 1000 euro gratis

Wat levert het diegene op die op de link klikt? Bitvavo affiliates 1000 euro gratis! Diegene die gebruik hebben gemaakt van jouw link én een account hebben aangemaakt bij Bitvavo, hoeven over de eerste 1000 euro die verhandelt wordt geen handelskosten te betalen. Wel op voorwaarde dat er binnen de eerste 7 dagen vanaf het aanmelden gebruik van wordt gemaakt. Ook voor de gebruiker zit er dus een mooi voordeel in!

https://www.bitvavoreview.net/uitleg/affiliate-code-bitvavo/