Gouden Tip
Image default
Zakelijke dienstverlening

Betrouwbare incassobureau

Niet lang geleden was ik op zoek naar een betrouwbare incassobureau die mijn bedrijf kan helpen met debiteuren. We hebben klanten die sinds paar maanden hun factuur bedragen niet betalen en wij dus veel geld missen. De medewerker die over de administratie gaat heeft haar best gedaan om het geld waar wij recht op hebben binnen te halen. Helaas is het ons niet gelukt om dat geld te verzamelen. Steeds contact geprobeerd om te nemen, herinneringen gestuurd, maar telkens geen resultaat. Daarom met overleg hebben wij besloten om een incasso bureau in te schakelen. Een incasso medewerker kan dan ons helpen daarbij en hopelijk hebben we ons geld snel binnen.

Het juiste incassobureau

Het is lastig om het juiste incassobureau te vinden. Er zijn honderden bureaus die deze dienst aanbieden, en veel daarvan hebben helaas geen verstand van incasso. Je moet dus goed op letten welke incasso bureau je kiest om te voorkomen dat je uiteindelijk veel geld moet betalen en geen geld binnen ontvangt. We zijn dus een incasso bureau gaan zoeken. Via collega’s had ik paar tips gekregen waar ik op moet letten. Het is belangrijk dat een incasso een derdenrekening heeft, dan ben je je geld niet kwijt in geval dat je incassobureau failliet gaat. Daarnaast was het goed als het bureau een no cure no pay bureau is. op die manier hoef je niet te betalen als het niet gelukt is, en bespaar je toch wat geld.

Van Loon Incasso advocaten bureau

Op internet kwam ik een top bedrijf tegen, namelijk Van Loon incasso advocaten bureau. Het bedrijf had een mooie overzichtelijke site met alle informatie hoe ze aan werk gaan. het bedrijf had ook een hoge slagingspercentage en veel tevreden klanten voor ons. Ze hadden ook no cure no pay reglement die voor ons belangrijk was.

Wij zijn heel tevreden met Van Loon Incasso Advocaten – probeer het ook nu! Neem snel contact en los je problemen met de debieturen.