Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Bouw van tuinkamers

Steeds meer bouwbedrijven specialiseren zich in het bouwen van tuinkamers omdat ze snel geld kunnen verdienen aan deze kleine projecten. In hetzelfde tijd dat een bouwbedrijf een huis bouwt kunnen ze een paar dozijn tuinkamers bouwen waar ze uiteindelijk meer geld aan verdienen.

Een klein bouwbedrijf met een paar bouwvakkers in dienst kan al ieder week een aantal tuinkamers opleveren. Op deze manier kan het bouwbedrijf ook sneller groeien en meer personeel aannemen. Zo kunnen ze meer bouwen en dus nog meer winst behalen. Dit is een concept dat diverse bouwbedrijven al hanteren. Dankzij prefab gaat het bouwen van de tuinkamers nog sneller en kunnen de basis tuinkamers al binnen een dag worden gebouwd.

Het bouwen van een tuinkamer dat als slaapkamer moet dienen of een spa neemt meer tijd in beslag. Er zijn ook bouwbedrijven dat zich richten op het bouwen van deze exclusieve tuinkamers. Dit zijn meer luxe constructies en er moet ook meer tijd voor uitgetrokken worden. De bouwbedrijven dat zulke opdrachten aannemen hebben vaak wel hier al veel ervaring mee en vragen hier ook een aardig bedrag voor.

De prijzen van de tuinkamers is dan oom vaak afhankelijk van wat de klant wil. Het kan al snel van heel goedkoop tot heel duur oplopen.