Gouden Tip
Image default
Bedrijven

De beste diner party 10 tips

Zou het niet geweldig zijn om vrienden op bezoek te hebben voor het avondeten en als de nieuwe top chef te worden begroet of te horen dat je beter bent dan Gordon Ramsey? Niet velen van ons hebben de tijd of laten we eerlijk zijn, de vaardigheden om een ​​echt flitsend etentje te organiseren of toch?

Hier zijn onze top 10 ideeën om het beste uit je talenten te halen:

 

1. Weersta de verleiding

Om een ​​exotisch Japans gerecht te koken waarvan je niet eens zeker weet hoe je het moet uitspreken en dat je nog nooit had gezien totdat je Google vijf minuten geleden opende. Kook iets waar je zeker van bent. Probeer een recept niet voor de eerste keer (tenzij je in feite een top chef bent).

2. Houd je evenwicht

Vermijd bij het plannen van je menu te veel zware gerechten en denk na over hoe ze bij elkaar passen. Heb je zin om quiche te eten, gevolgd door taart, gevolgd door taart? Te veel gebak, te veel taart! Misschien wil je ook een thema kiezen, zoals Italiaans of Spaans eten.

3. Voorkom onaangename verrassingen

Neem vooraf contact op met mensen als er iets is dat ze niet kunnen eten en zorg ervoor dat ten minste twee van de gangen geschikt zijn voor iedereen om werk te besparen.

4. Plan je tijd

Maak een tijdschema en bedenk welke oven-/kookplaatruimte je nodig hebt. Als je voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerechten en nagerecht allemaal even in de oven moeten, wordt het lastig.

5. Haal kwaliteit ingrediënten

 De kwaliteit van de ingrediënten, samen met de talenten van de chef, bepalen de kwaliteit van het gerecht. Zorg dus dat je in ieder geval kwaliteit ingrediënten in huis hebt. Kwaliteit vlees bestellen is een goede manier om er zeker van te zijn dat dit op de tong smelt. Vlees bestellen is een gemakkelijke manier om kwaliteit in huis te halen, naast vlees bestellen kan je ook groente bestellen bij de bio boer bijvoorbeeld.

Gerelateerde artikelen

Tips voor een leuk kraamcadeau

Vervoeren

Noppenfolie om je kwetsbare producten in te pakken