Gouden Tip
Image default
Bedrijven

De beste verhuistips!

Verhuizen… Je zult het maar een paar keer doen in je leven en niet veel mensen houden ervan. Hier een paar tips om de verhuizing naar bijvoorbeeld Limburg makkelijker te maken!

De eerste tip is meteen een belangrijke: Vergeet niet om bijvoorbeeld een verhuiswagen te huren in Limburg. Met een verhuiswagen wordt het verhuizen een stuk makkelijker en het scheelt je een hoop heen en weer gaan met de auto.

De tweede tip: meet je meubels op! Niets is zo frustrerend dan om er tijdens de verhuizing achter te komen dat je bankstel niet door je deur of het raam past. Meet daarom de grote meubelen op om te kijken of het door de deur kan. Past het er niet doorheen? Dan raden wij aan om op tijd te beginnen met het demonteren.

Efficiënt verhuizen

Gooi spullen weg die je niet meer gebruikt. Een verhuizing is stiekem ook een goed momentopname om oude spullen weg te gooien die je niet meer gebruikt. Die oude stoel die al jaren in de schuur in een hoekje stof staat te happen of op zolder waar niemand meer naar kijkt, of al die elektronica die je een paar keer gebruikt hebt en in een hoekje hebt gestopt… Ga daarom alle kamers goed na of er spullen of kleren zijn waar je iemand anders blij mee kunt maken. Dan begin je én met een frisse start zonder oude spullen in je nieuwe woning én je hoeft minder in te pakken en dus minder te sjouwen. Hierdoor zorg je bovendien voor meer ruimte in de verhuiswagen die je huurt in Limburg.  

 

Breekbare en brandbare spullen

Ook de breekbare en brandbare spullen zullen vervoerd moeten worden in de verhuiswagen die gehuurd wordt in Limburg. Maar hoe vervoer je deze spullen nu het veiligst zonder dat ze kapot gaan of in brand vliegen? Pak breekbare spullen in een aparte doos in en wikke ze in met papier. In handdoeken of kleren is het nog veiliger, want dan worden ze ook tegen schokken beschermd. Pak de zware spullen zoals borden onderaan de doos in. TIP: leg nooit flessen liggend in verhuisdozen, maar rechtop. Zodra de verhuisdozen ingepakt zijn kun je op de doos aangeven dat er breekbare spullen in zitten. Brandbare goederen zoals spuitbussen of andere licht ontvlambare vloeistoffen kun je het beste apart verhuizen. Deze goederen mag je ook absoluut niet inpakken.

https://autoverhuurdemulder.nl/verhuiswagen-huren-limburg/