Gouden Tip
Image default
Vakantie

De betovering van de Leistert

Diep in de uitgestrekte groene velden van het prachtige Limburgse landschap ligt een parel verborgen die je een nieuwe betekenis van vakantie laat ontdekken. Dit is de Leistert, een vakantiepark dat de perfecte balans biedt tussen avontuur, ontspanning en natuurlijke schoonheid. 

Luxe en comfort in een vakantiehuis voor 8 personen 

Waar je ook naar op zoek bent in een vakantie, de Leistert heeft het. Wil je genieten van de ruimte en privacy van een eigen plek? Kies dan voor een vakantiehuis voor 8 personen bij de Leistert. Deze ruime vakantiehuizen, omringd door de natuur, bieden je alle comfort en luxe die je nodig hebt. Hier kan je samen zijn met je dierbaren, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht, het moderne interieur en alle voorzieningen die je nodig hebt om je vakantie onvergetelijk te maken. 

Ontdek het avontuur

 Naast het comfort van je vakantiehuis, heeft de Leistert nog zoveel meer te bieden. Ontdek het uitgestrekte natuurgebied dat het park omringt, geniet van een duik in het subtropisch zwemparadijs of laat de kinderen los in de grote speeltuin. En na een dag vol avontuur, kan je genieten van een heerlijk diner in het restaurant of zelf een maaltijd bereiden in de volledig uitgeruste keuken van je vakantiehuis. 

Bij de Leistert is vakantie meer dan alleen maar een pauze nemen van het dagelijks leven. Het is een plek waar je je kunt onderdompelen in de schoonheid van de natuur, kunt genieten van het comfort van een luxueus vakantiehuis en kunt deelnemen aan tal van spannende activiteiten. Het is een plek die je hart steelt en je verlangen naar avontuur en ontspanning vervult. Kom en ontdek het zelf!

https://www.leistert.nl/reisgezelschap/8-personen