Gouden Tip
Image default
Dieren

De huisdierendokter

Je lieve huisdier is niet lekker, loopt een beetje gek of moet misschien wel gesteriliseerd worden. Waar ga je dan naar toe?

Dierenziekenhuis

Het Dierenziekenhuis Eindhoven is een goede plek om je dier te laten behandelen door een huisdierendokter. Zij beschikken over een complete kliniek met gespecialiseerde artsen. In het overkoepelend Dierenziekenhuis Eindhoven kun je niet alleen terecht voor de normale controles maar ook bij specifiekere zaken. Bijvoorbeeld voor de sterilisatie van je hond, de konijnenziekte of voor een bezoekje aan de tandarts.

 

Dieren worden ook ziek

Ben je ervan bewust dat wanneer je een huisdier koopt deze net als mensen erg ziek kan worden. Een bezoekje aan de huisdierendokter is dan niet goedkoop. Het gemiddelde tarief voor een hond of kat ligt vaak al op € 45 ,- voor één consult. Wanneer je een daadwerkelijke operatie moet laten uitvoeren en je dier waarschijnlijk de hele dag daar moet blijven kunnen de kosten snel oplopen tot € 100 of € 200 euro. Dan heb je nog niets geks gedaan.

 

Dierenverzekering

Een dierenverzekering is hierin een goede oplossing om hoge bedragen te kunnen dekken. Let er echter goed op welke verzekering je kiest, de ene is namelijk de andere niet. Zorg dat je de voorwaarden goed doorneemt en de zaken die in je polis zijn opgenomen. Je wilt namelijk voorkomen dan de sterilisatie van je hond er net niet tussen zit! Zoek beter iets langer tot je de juiste de juiste verzekering gevonden hebt dan dat je de eerste beste afsluit. Je zit hier namelijk vaak voor langere tijd aan vast.

https://www.web-wings.nl