Gouden Tip
Image default
Dieren

Waar kan je slangenvoer kopen

Slangenvoer bestel je natuurlijk bij Animal Food Express. Hier is een zeer groot assortiment te vinden aan verschillende soorten voeding. Niet alleen voor slangen maar ook voor andere dieren, prooidieren en huisdieren kan je hier goed algen om goed voer te bestellen. Al het vlees wat hier gekocht wordt is vers en meteen ingevroren. Hierdoor blijft het voer goed en is makkelijk in de diepvries te bewaren. Hoewel het voer voor slangen best wel zielig is om te zien, vinden deze beestje hete super lekker. 

Muizen, eendagskuikens en zelfs ratten zijn hier allemaal te bestellen. Wil je eerst weten welk voer jouw slang het lekkerste vindt, koop dan eerst een kleine verpakking met dit voer. Zo kan je zien of het wel in de smaak valt. 

Bekijk hier online het assortiment

De Animal Food Express heeft een zeer groot assortiment aan voer. Slangen lusten graag muizen en eendagskuikens, maar ook kwartels, hamsters en insecten zijn hier te bestellen.  Om niet meteen met een grote hoeveelheid slangenvoer opgescheept te zitten is het verstandig om eerst een kleine verpakking te bestellen. Hiermee kan je bekijken of het wel gegeten wordt. 

Ook voor de hond en de kat kan je hier super goed en vers voedsel kopen. Alles wat hier te koop is, is diep ingevroren. Weet jij niet precies welk soort voeding voor jou dier goed is en twijfel je aan een bepaalde aankoop, neem dan eerst contact op met de voedingsdeskundige van dit bedrijf. Zij kunnen het juiste advies geven welk voer geschikt is voor jouw (huis)-dier.