Gouden Tip
Image default
Dieren

Koop hier je paardenmuesli

Je hebt een breed assortiment als het gaat om paardenvoer. Kijk maar eens naar de mogelijkheden op de website. Hier vind je herbs, seizoensproducten en natuurlijk ook paardenmuesli. Kuilgras en hooi als ruwvoer bieden een prima voedingsbasis. Mocht jouw paard extra vitamines en mineralen nodig hebben dan is het een goed idee om krachtvoer te gaan geven. Paardenmuesli is verstandige keuze.

Elke paardenmuesli heeft een specifieke samenstelling. Vaak wordt de muesli ook aangevuld denk hierbij aan gezonde kruiden die goed zijn voor jouw paard. Het is een mix van natuurlijke ingrediënten die beschouwd kan worden als volwaardig paardenvoer. Het mooie van de muesli is dat je precies kunt zien wat je paard eet, dit is niet het geval bij bijvoorbeeld paardenbrokken.

 

Goed voor de spijsvertering

Zowel paardenbrokken als muesli bevatten vitamines en mineralen. Wat paardenmuesli extra geeft is dat het zorgt voor prikkeling van de darmen. Hierdoor krijgen ze een betere spijsvertering en nemen ze de voedingsstoffen beter op. Omdat ze door de muesli meer moeten kauwen produceren ze ook meer speeksel, dit is een buffer voor de maag.

Je wilt natuurlijk dat jouw paard de beste voeding krijgt. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen naar de mogelijkheden en wat jouw paard het nodig heeft. Mocht jij niet precies weten hoe je dit het beste kunt aanpakken dan is het zeker aan te raden om advies op te nemen met Höveler. Zij helpen en adviseren je graag met het kiezen van het juiste voer.