Gouden Tip
Image default
Bedrijven

De vele voordelen van LED-verlichting voor werkplaatsen: meer zichtbaarheiden minder energieverbruik

Hoe is het gesteld met het licht op de werkvloer van uw bedrijf? Voldoen ze aan het LED energielabel C? Een belangrijke vraag, want per 1 januari 2023 zijn dit soort lichtbronnen verplicht voor kantoorgebouwen met een oppervlakte die groter is dan 100m2.

LED Design Holland is een Bredase firma die veel weet over licht en dan in het bijzonder LED lampen. U kunt deze expert inschakelen voor advies en ook voor het aanschaffen en ophangen van LED’s. LED is sinds een aantal jaar de standaard, zowel thuis als op het werk. Denkt u aan winkel, showroom, cafe, restaurant en werkplaats verlichting. LED armaturen gaan jarenlang mee, zijn energiezuinig en worden in allerlei maten, soorten en stijlen gemaakt.

Op de website van LED Design Holland worden onder meer de volgende LED lampen beschreven die geschikt zijn voor industrieel gebruik, dus als werkplaats-, fabriekshal- en loodsverlichting.

  • De LED Pro High-Bay. Dit is een stoere, robuuste lamp aan een ketting. Zoekt u een LED voor op grote hoogte, dan is dit echt een aanrader. De Pro High-Bay is leverbaar met daglicht- en bewegingssensoren die voor een extra besparing zorgen. 
  • De LED Line-Refix wordt vaak gebruikt als vervanger van oude Tl-buizen. De langwerpige lamp sluit naadloos aan in een al bestaande lichtlijn. Met een lamp als deze komt u als ondernemer in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek, een aantrekkelijke subsidie voor energiezuinig werken.
  • De Tri-Proof is een sterke en hoogwaardige LED lamp. De spatwaterdichte behuizing (IP65) maakt de Tri-Proof uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vochtige schuren en garages.

Lijkt het u wel wat om samen te werken met LED Design Holland? Wat u het best kunt doen, is het online contactformulier invullen. Beschrijft u daarin globaal wat voor bedrijf u heeft en wat uw wensen en behoeftes zijn. Het LED Design Holland team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen en een kennismakingsgesprek inplannen. Na die eerste afspraak wordt een 3D-lichtplan op maat gemaakt vol gedetailleerde adviezen en berekeningen. Dat plan bespreekt u samen en na eventuele aanpassingen gaat het LED Design Holland team voor u aan de slag met de inkoop en installatie.

https://www.leddesignholland.nl