Gouden Tip
Image default
Architectuur

Een kwalitatieve dakkapel wordt geplaatst door BM-Daktechniek!

Dakkapellen zijn de afgelopen decennia in Nederland een stuk populairder geworden. U ziet ze dan ook steeds vaker op Nederlandse huisdaken prijken. Een dakkapel is in allerlei soorten en maten beschikbaar. En gelukkig voor een scherpe en aantrekkelijke prijs, als u kiest voor een fraaie en kwalitatief hoogstaande dakkapel van BM-daktechniek.

Elk soort dakkapel is bij ons verkrijgbaar

Bij hen kunt u terecht voor elk soort dakkapel. Of u nu een traditionele en sterke dakkapel van hout zoekt of een prefab dakkapel van kunststof: BM-daktechniek heeft elk type dakkapel, of het nu gaat om een kapel die hout en kunststof combineert, een nokverhoging of een hoek dakkapel. Ook voor de afwerking van uw dakkapel, met bijvoorbeeld prachtige dakpannen, een elektrisch rolluik, stijlvolle screens of goede raamverduistering, bent u bij hen aan het goede adres. Maar ook HR++ of HR+++ beglazing in de kozijnen zetten is voor hen gesneden koek!

Waarom een dakkapel van BM Daktechniek de juiste keuze is

Uw woning wordt direct een stuk groter en meer waard. Vandaar dat een dakkapel een prima investering is in uw woning. Verder creëert een kapel of nokverhoging op het dak extra leefruimte in huis. Een derde voordeel is natuurlijk dat een dakkapel tegenwoordig dusdanig goed geïsoleerd is, dat deze vaak tot extra energiebesparing leidt. Zeker als u kiest voor grote ramen in de dakkapel, zorgt dat voor extra lichtinval en meer warmte op zolder. Dat is natuurlijk mooi meegenomen en betekent feitelijk gratis energie! Ten slotte zorgt een dakkapel ervoor dat u op de bovenverdieping een veel beter uitzicht heeft.

 

Kijk nu op de website van bm-daktechniek en laat u inspireren door onze prachtige, sterke en voordelige dakkapellen. Via de website kunt u een vrijblijvende dakkapel offerte aanvragen. Of telefonisch voor een advies gesprek. Veel succes met het vinden van een dakkapel die uw woning een groter en mooier maakt!