Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Een laptop camera cover zeker geen overbodige luxe

De aanschaf van een laptop camera cover is niet iets dat hoog op het prioriteitenlijstje van veel gebruikers staat. En toch maken veel consumenten zich steeds meer zorgen over het feit dat hun telefoon en computerwebcams te gemakkelijk te gebruiken zijn. Het is bekend dat hackers infiltreren in de apparaten van mensen via een groot aantal phishingprogramma’s (waarvan de meest voorkomende is je netwerk te targeten via een schijnbaar onschuldige e-mail), die ze vervolgens kunnen gebruiken om op afstand toegang te krijgen tot je camera. Misschien nog enger, sommige webcamera’s kunnen worden aangezet zonder dat de gebruiker het ooit zal weten. Weet je dat er slechts weinig licht aangaat als je laptopcamera in gebruik is? En ja, dat kan gedeactiveerd worden.

Of je koopt een laptop camera cover

Precies wat je moet doen: een laptop camera cover aanschaffen. En wel direct. Want dit is de eenvoudigste oplossing voor een voor velen toch wel angstaanjagend probleem. De beste webcamcovers zijn ongelooflijk klein, waanzinnig dun en werken 100% van de tijd (zolang je ze daadwerkelijk gebruikt). En ze kosten slechts een paar euro en zijn binnen luttele seconden aangebracht én weer verwijderd. En, voor het geval je denkt dat je wat paranoïde bent op dit vlak, The New York Times heeft ooit gemeld dat Facebook oprichter Mark Zuckerberg zijn eigen webcam bedekt. Je bent misschien geen hoogwaardig doelwit van bedrijfsspionage, maar voor slechts € 5,95 (bij een afname van meer dan 50 stuks is de kostprijs zelfs slechts € 1,49) kun je je apparaten dankzij www.webcamcovers.nl ook snel en makkelijk beschermen.

24/7 in de gaten houden

Dankzij alle apps die op onze apparaten zijn geïnstalleerd, kunnen bedrijven 24/7/365 onze locatie, ons aankoopgedrag en onze online activiteiten volgen. Zo is het nu eenmaal. Maar als je je zorgen maakt over het traceren, vergeet dan zeker ook niet de hardware in uw apparaten. Als het gaat om een betrouwbare laptop camera cover, zijn de eenvoudigste ontwerpen vaak het beste. Ze hebben een ultra dunne constructie (slechts 7 mm) zodat je je laptop of tablet zonder problemen kunt sluiten. 

Webcam Covers voor een uitgebreide collectie

Of je nu een Mac-bezitter bent, een pc-gebruiker of gewoon op zoek bent naar een webcamcover voor je telefoon, deze kleine innovatieve dingen zorgen voor uw veiligheid. Bekijk gerust de beste webcamcovers op de website van Webcam Covers.