Eenvoudige en complete urenregistratie met Keeping!

Vandaag is het eindelijk zo zover! Na maanden lang hard werken wordt de bètaversie van de webapplicatie wordt gelanceerd. Met trots presenteren wij Keeping, de manier om simpel werktijd bij te houden en inzichtelijk te maken. Binnenkort wordt ook de iOS- en Android-applicaties gelanceerd.

 

Hoe is Keeping ontstaan?

Omdat wij als ondernemers al vaak te maken hadden met tijdsregistratie, begrijpen wij als geen ander de frustraties die hierbij komen kijken. Zo hebben veel ervaring op gedaan (niet altijd postief) met verschillende desktop-applicaties, Excel, internationele SaaS en Nederlandse administratiepakketten. Het nadeel aan al deze methodes is dat het vaak maar gericht is op één doel. Daarnaast zijn de methodes die wel erg compleet zijn, weer veel te moeilijk om mee te werken. Om dit probleem te verhelpen is Keeping ontwikkeld. Keeping is een complete manier van tijdregistratie, ontwikkeld voor Nederlandse ondernemers en door Nederlandse ondernemers.

 

Waarom Keeping?

Keeping is heel flexibel in het inrichten van het tijdregistratieproces. Dit kan je naar eigen wens vormgeven. Zo kan je projecten aan en uit zetten die je wel of niet nodig hebt. Daarnaast is de applicatie goed te gebruiken op een smartphone of tablet. Momenteel werken we aan uitgebreide apps voor iOS en Android. Daarnaast kijkt Keeping verder dan enkel tijdsregistratie. Hier volgt later meer over.

 

 

Benieuwd naar Keeping?

Vandaag wordt de eerste versie van Keeping geïntroduceerd. Deze versie is al aardig compleet, maar er staat nog veel meer op de planning. In de komende weken zullen er een aantal artikelen volgen met meer informatie. Zo zal nog verteld worden over:

  • Voorkomen van WBSO-administratieproblemen.
  • Effectief factureren met overzichtelijke rapportages.
  • Hoe kan je Keeping gebruiken als softwareontwikkelingsbureau?
  • Simpel nieuwe offertes opstellen, met informatie uit eerdere projecten.

 

We zijn nog steeds druk bezig met de ontwikkeling. Nieuwe plugins, applicaties, features, plugins en een API worden in het aankomende jaar op de markt gebracht. Probeer Keeping en ervaar het gemak van moeiteloze tijdsregistratie zelf. Geniet nu van het voordeel dat tijdens de bèta de hele applicatie gratis is! Ook goed om te weten is dat Keeping is dat het complete pakket altijd gratis is voor de ZZP’er!

https://keeping.nl/

About