Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Er weer jonger uitzien

Er jong uitzien is iets dat we waarschijnlijk allemaal wel graag willen. Helaas zal de tijd ons uiteindelijk allemaal inhalen en moeten we accepteren dat we allemaal ouder worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig wel veel mogelijkheden om er toch nog jonger uit te blijven, zonder dat je je uiterlijk gelijk drastisch moet veranderen. De meeste mensen willen er namelijk wel jonger en beter uitzien, maar hoeven niet per se hun uiterlijk heel drastisch aan te passen. Gelukkig zijn er genoeg methoden, zoals een carboxy therapie waarmee het uiterlijk kan worden verjongd, maar waarmee je niet een totaal ander gezicht zal krijgen.

Carboxy therapie is dan ook nog relatief nieuw concept, waarbij er gebruikt wordt gemaakt van injectables, maar in plaats van fillers wordt er koolstofdioxide onderhuids ingespoten. Dit zorgt ervoor dat de rode bloedcellen in ons lijf worden gestimuleerd in het gebied waar de CO2 wordt ingespoten, in dit geval bij de ogen. De zuurstof die hierbij vrijkomt zorgt voor een sterkere huid en een regeneratie van de huid. Na de behandeling heeft men soms last van een enkele blauwe plek en men wordt ook geadviseerd om twee weken uit de zon te blijven.

Voor wie de ogen wil verjongen, maar niet aan de slag wil met messen, is een ooglidverstrakking ook een goede optie. Hierbij wordt niet gesneden, maar gebruik gemaakt van laserlicht om kleine perforaties in de huid rond het oog te maken, om hiermee de aanmaak van collageen te stimuleren. Collageen is een stofje dat zorgt voor een snelle huidvernieuwing. Wanneer we jong zijn, maken we dit zelf volop aan maar naarmate we ouder worden maken we steeds minder collageen aan en kunnen we best wel wat hulp gebruiken op dat gebied. Bij een ooglidverstrakking met lasers, blijft het omliggende gebied onbeschadigd door de gebruikte lasers. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig.

http://www.clinic63.nl/