Gaat iemand huis verkopen met huurder erin? Ontvang €5000,- voor de gouden tip!
Gouden-tip

Verhuurd huis verkopen met huurder erin, tipgeld


Heeft u of kent u iemand met een verhuurde woning die deze wilt verkopen met de huurder er nog in? Ontvang €5000,- tipgeld voor het aanleveren van deze verhuurde woning. De Nationale Vastgoedportefeuille looft tipgeld uit voor elke verhuurde woning of beleggingspand die men wilt verkopen. U kunt namelijk bij deze woning inkooporganisatie terecht voor het verkopen van verhuurde woningen. Snel een huis verkopen met huurder erin is dus nog nooit zo makkelijk geweest, er is hier namelijk geen makelaar meer voor nodig. Dit bespaart al snel duizenden euro’s aan kosten die aan de makelaar betaald moet worden. Daarom is de verkoop van een verhuurde woning het gemakkelijkst door deze direct te verkopen aan een woninginkooporganisatie.

 

Kan ik mijn huurder er uit zetten bij verkoop van de woning?

Het liefst wilt u uw woning natuurlijk verkopen zonder huurder erin. Dan is de woning namelijk het meeste waard. Waarom de huurder er dan niet gewoon uitzetten bij verkoop? Een huurder geniet huurbescherming en mag u daarom nooit of te nimmer uit uw eigen huis zetten. Dit klinkt natuurlijk krom, omdat het uw huis is. Maar de wet is nu eenmaal zo geschreven en daarom kunt u uw huis alleen verkopen met de huurder er nog in. Uitzetten van de huurder is dus uit den boze en ook niet mogelijk. De enige manier om de huurder er uit te krijgen is door zelf in de woning te gaan wonen. Echter dient u dit wel via de rechter aan te kunnen tonen dat u de woning nodig heeft voor dringend eigen gebruik. Even zeggen tegen de huurder dat u er gaat wonen, maar uiteindelijk toch gaat verkopen zit er dus niet in. U dient zich namelijk in te schrijven in de woning en er kunnen controles worden uitgevoerd indien er verdenkingen zijn dat u er toch niet woont of gaat wonen. De woning verkopen is tevens ook niet mogelijk omdat dit in het kadaster wordt ingeschreven en dit direct wordt ontdekt. De enige optie die er is, is dus uw verhuurde huis verkopen aan een vastgoedbedrijf zoals de Nationale Vastgoedportefeuille. Zo bent u in een klap van de rompslomp af en heeft u direct geld voor uw verhuurde woning. Binnen een week zit u dus bij de notaris

 

Voordelen van het verkopen van een verhuurd huis in verhuurde staat aan NVP

  • Geen makelaarskosten bij verkoop
  • Binnen 24 uur een vrijblijvend bod en binnen een week bij de notaris
  • Ook woningen met huurproblemen zoals betalingsachterstand
  • Verborgen gebreken nenem wij voor ons rekening
  • Direct een aanbetaling op uw rekening en geen langdurig verkoopproces.

 

Wilt u tipgeld ontvangen en kunt u iemand die een verhuurde woning heeft die hij lever kwijt dan rijk is. Bel dan of stuur een mail naar de Nationale Vastgoedportefeuillen en ontvangt direct tipgeld op uw rekening. 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/verhuurd-huis-verkopen-met-huurder-erin/

About