Gouden Tip
Image default
Toerisme

Geniet van Gelderland

Als mensen denken aan Nederland dan denkt men meestal aan de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Vooral als het gaat om toerisme. Nederland is veel meer dan deze grote steden en er zijn genoeg plekken om te bezichtigen of om een weekendje te bezoeken. Heb jij er wel eens aan gedacht om een bed en breakfast gelderland te boeken?

Je zal verblijven in een bed en breakfast in Nijmegen. Nijmegen is de oudste stad van Nederland en bestaat al meer dan 2000 jaar. Nijmegen zat op het grensgebied tussen de romeinen en de germanen, vandaar dat er nog veel archeologische vondsten in deze stad worden gedaan. Naast de rijke geschiedenis van de stad heeft het ook nog een leuk stadscentrum waar je kan leuk kan winkelen. Zo zijn er verschillende kleine winkels en boutiques die je in dorpen en andere grote steden niet zou tegenkomen. Ook staat Nijmegen bekend om zijn vele eetmogelijkheden. Ongeacht wat voor keuken jouw favoriet is, er is altijd wel een restaurant waar je lekker kan eten.

Naast het winkelen kun je ook nog genieten van de natuur. Wandel langs de Waal of volg de diverse routes door de natuur. Benieuwd wat Nijmegen nog meer te bieden heeft? Bekijk de website. Je kan een appartement boeken of voor een groepsaccommodatie gaan. Je boekt al een appartement voor 75 euro per nacht. Reden genoeg om contact op te nemen en Nijmegen te ontdekken!

Gerelateerde artikelen

formule 1 hotel frankrijk

Top 5 attracties & ervaringen in Amsterdam

Rond Meir