Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Help anderen met je eigen franchise administratiekantoor

Een franchise administratiekantoor kan bedrijven prima vooruit helpen met allerlei administratieve kwesties maar levert voor jou als franchisenemer ook bepaalde voordelen op.

Win informatie in bij het bedrijf

Kijk eens bij Kubus wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op hun website maar bellen of mailen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kun je ervoor kiezen het contactformulier in te vullen dat je op de website vindt en dan nemen zij contact met jou op.

Waarom werken als franchisenemer?

Waarom zou je als ondernemer ervoor kiezen om franchisenemer te worden? Om te beginnen kun je gewoon als zelfstandig ondernemer door blijven werken en blijf je eigenaar van je bedrijf. Daar verandert niets aan. Echter, je kunt als franchisenemer wel profiteren van diverse voordelen als je binnen een coöperatie zoals Kubus werkt. Zij werken al meer dan 20 jaar in de administratieve sector en hebben daar dus een ruime ervaring in. De aangesloten leden bevinden zich door het hele land dus het is niet gebonden aan een bepaalde regio. De leden hebben allemaal een bepaald specialisme en daar kun je als medelid dan ook gebruik van maken. Binnen de coöperatie kun je als franchisenemer gebruik maken van de kennis van de andere leden. Dit kun je doen via een forum waarop je informatie kunt uitwisselen maar er is ook een kennisbank die je kunt raadplegen.

Bekende naam en diensten die geregeld worden

Je werkt als franchisenemer onder de naam van Kubus en omdat deze bekend is bij een groter publiek kan dit ook voor meer klanten zorgen voor je eigen bedrijf. Dit is zeker belangrijk als je nog maar een starter bent die op zoek is naar nieuwe klanten. Kubus zorgt voor een ontwikkelingsplan dat bij jouw onderneming aansluit maar kan ook regelen dat je marketing in orde gebracht wordt. Zeker als je nog maar net aan de slag bent gegaan zijn dit zaken waar je niet zoveel tijd voor hebt en dan is het fijn als deze klussen je uit handen genomen worden.