Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Herbruikbare waterfles van Bottle Up

Wist je dat de wereldwijd elke minuut een miljoen wegwerp waterflessen bijkomen? En dat 60% van die flessen op de vuilnisbelt of in de natuur terecht komen? Wat kunnen we daaraan doen? Heel simpel: drinken uit een herbruikbare waterfles. En er is nu zelfs een herbruikbare waterfles, gemaakt van natuurlijke materialen én betaalbaar: Bottle Up.

 

CO2-neutrale herbruikbare waterfles

Bottle Up is gestart door een paar ondernemers uit Nederland die klaar waren met de rondzwervende single-use flessen op straat. De oplossing die ze gecreëerd hebben is een CO2-neutrale herbruikbare waterfles die BPA-vrij is.

De Bottle Up fles wordt gemaakt van suikerriet, een hernieuwbare en biobased bron. I’m Green™ Polyethylene wordt duurzaam geproduceerd in het zuiden van Brazilië, meer dan 2500 kilometer weg van het Amazonegebied. Daar wordt zo min mogelijk landbouwgrond gebruikt en werken ze zo efficiënt mogelijk met water. Zo lukt het om bij elke 100.000 ton productie bijna 500.000 ton CO2 te reduceren.

 

Handig voor onderweg

Bottle Up is een waterfles van 500 ml die lichtgewicht is. Handig voor onderweg en heel eenvoudig zelf schoon te maken. En ook nog eens 100% recyclebaar. De waterflessen hebben allen een unieke city design, met een kleur en typografie die het sfeer van de city weerspiegelt.

 

Bottle Up zorgt er ook nog eens voor dat de partijen die de flessen maken en met water vullen dicht bij elkaar in de buurt zitten. Zodat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Op deze manier wordt de fles van Bottle Up écht een herbruikbare waterfles.

Herbruikbare waterfles voor betere wereld

Via charity: water ondersteunt Bottle Up met 5 cent per verkochte fles, water gerelateerde projecten. Zo zorg je er met het drinken uit een herbruikbare waterfles dus ook nog eens voor dat mensen aan de andere kant van de wereld genieten van veilig en schoon drinkwater.

Dus zoek je een verantwoorde, herbruikbare, herbruikbare waterfles die betaalbaar is en die je handig mee kunt nemen? Bij Bottle Up zit je goed!

 

Gerelateerde artikelen

De juiste salarisservice voor je bedrijf

Hoe werken barcodes

Meal prep maaltijden kopen