Kies voor een BHV cursus bij Arehbo
Gouden-tip

Wil je dat er ten alle tijden iemand in het bedrijfspand aanwezig is die Eerste Hulp Bij ongevallen kan verlenen? Kies er dan voor uw medewerkers een BHV cursus te bieden. Met deze training wordt alles omtrent levensreddende handelingen, reanimatie, het gebruik van AED, brandbestrijding, ontruiming en communicatie behandeld. De training wordt afgewisseld met theorie en praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen. Bij Arehbo ben je gegarandeerd van ervaren docenten die de cursus geven. Arehbo is namelijk een gecertificeerde cursus locatie in Ede. Wanneer de cursus met succes afgerond wordt, beschik je over een AREHBO certificering. Deze staat gelijk aan het NIBHV certificering, wat veel bedrijven wensen.

Geldigheid BHV cursus

Het is belangrijk om de kennis paraat te houden, daarvoor is het belangrijk om ieder jaar een herhalingscertificaat te halen om de kennis weer op te frissen. Zo weet je zeker dat de medewerkers die beschikken over dit certificaat, de kennis nog up-to-date hebben. Het is eerst van de belang dat de persoon de basisopleiding Bedrijfshulpverlener gehaald wordt, deze duurt 2 dagen van 8.30 tot 1700. Als deze met succes voltooid is, is het van belang dat de cursus ieder jaar opgefrist wordt.

Waar wordt de cursus gegeven?

In de meeste gevallen wordt de cursus op de locatie van Arehbo in Ede gegeven. Tevens is het mogelijk om de cursus op eigen locatie te krijgen of bij een ander opleidingscentra in Nederland. Met een grote landelijke dekking is het dus goed mogelijk deze dichtbij bij uw bedrijf te volgen.

About