Lelijke wallen onder de ogen
Gouden-tip

Heb je vaak last van een vermoeide uitstraling en je bent dit helemaal zat? Een aantal jaar geleden had je een stralende uitstraling en was ons lichaam zeer vitaal. Vroeger had je na een slechte nacht geen wallen, maar naarmate je wat ouder wordt worden de wallen wel zichtbaar. Het herstel proces van ons lichaam duurt een stuk langer als je ouder bent. De wallen die vroeger snel verdwenen blijven nu een langere tijd aanwezig.

Heb je snel en vaak last van stress en daardoor weinig of minder goed slaap, dan zijn de wallen langer en sneller zichtbaar. Deze donkere kringen rond de ogen geven een vermoeide en lelijke uitstraling. Een aanrader is je levensstijl aan te passen. Te weinig slaap is slecht voor het lichaam met name als je ouder bent. Stress is ook niet goed voor je uiterlijk en bovendien ook niet voor je slaap. Je voedingspatroon is ook erg belangrijk. Als je gezond eet en drink zal je minder snel last hebben van vervelende wallen onder de ogen. Ook krijg je een lelijke huid door ongezond eten en drinken. Te weinig water drinken kan ervoor zorgen dat je huid er grauw uitziet.

 Een ongezonde levensstijl heeft dus een sterk verband met je uitstraling. Als je je levensstijl verbeterd, dan is de kans groot dat je uiterlijk en uitstraling ook verbeterd. In sommige gevallen helpt dit niet en blijf je last hebben wallen. Een andere oplossing om een frisse uitstraling te krijgen is het gebruik maken van een cosmetisch kliniek. Bij een cosmetische kliniek zal een professionele arts snel en pijnloos je gezicht herstellen. Je gezicht zal snel de mooie en verzorgde uitstraling krijgen. Ga gerust langs bij een kliniek die je vermoeide uitstraling kan laten verdwijnen.

http://www.faceland.nl

About