Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Lichtsnoer buiten

Je hebt je kerstboom staan alleen moet je de boom nog versieren. Je begint meestal met de verlichting, maar welke verlichting ga je gebruiken? En hoeveel verlichting heb je nodig? Dat zijn veelgestelde vragen die voor iedereen anders zijn. De een houdt van een uitbundige kerstboom en de ander heeft hem liever wat subtieler. Zo kan je een kerstboom helemaal naar jouw eigen stijl maken. Het is vooral belangrijk dat je let op wat de verlichting kan. Dus zit er een timer op? Heeft de verlichting verschillende standen? Hoeveel verlichting zit er aan een snoer? Zit er een afstandsbediening bij de verlichting? Hoe lang is de verlichting? Allemaal punten waar je goed om moet letten. 

Versierde kerstboom

De een kan niet wachten tot het kerst is en wilt zo snel mogelijk inkopen doen. En de ander wilt het wel versierd hebben, maar wilt het zo snel mogelijk gedaan hebben. Dan is de pop-up kerstboom wel wat voor jou. De kerstboom is voorzien van verlichting en versiering en staat binnen 1 minuut. Zo hoef je geen dagen op zoek te gaan naar de juiste versiering, maar ben je op een makkelijke en snelle manier toch voorzien van jouw eigen kerstboom. De pop up kerstboom is in meerdere kleuren te verkrijgen. Zo kan je kiezen voor een witte of groene boom. En de versiering is in de kleuren goud, zilver, rood en wit. Zo zit er voor iedereen wat bij. De boom is inclusief voet en paal. De boom bestaat uit 150 LEDS. Door de vele LEDS krijg je een voller effect. Ook kan je de verlichting op verschillende standen zetten.

Clusterverlichting

Clusterverlichting komt je misschien wel bekend voor. Clusterverlichting is namelijk een van de populairste verlichting. Je kunt het snoer gemakkelijk om de boom heen wikkelen waardoor je gelijk de lampjes goed verdeeld over de hele boom. Het snoer is te verkrijgen in het wit en zwart. Zo kan je kijken wat beter bij jouw thema past. De verlichting is koppelbaar zo kan je bijvoorbeeld 10 sets op 1 stroomkabel koppelen. Door de 100 LEDS ben je voorzien van voldoende verlichting. Ook is de verlichting bestendig tegen vocht zo kan je het voor zowel binnen als buiten gebruiken. De kleur van de verlichting is warm wit waardoor je een gezellige sfeer creëert.