Maak van jouw bruiloft een droombruiloft met deze 3 tips!

Daar ging hij dan. Op de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Ergens een beetje akward en spannend dat hij midden op deze openbare plek op zijn knieën gaat, maar des te specialer jij je tegelijkertijd ook voelt. Waarschijnlijk zijn jullie al een hele tijd samen en nu is het dan eindelijk zo ver: jullie gaan trouwen. Voordat het huwelijk pas echt plaats zou vinden zul je maandenlang dromen en bedenken hoe en waar dit allemaal plaats zal gaan vinden. Het moet onvergetelijk worden voor jullie beiden en hoewel dit natuurlijk niet de hoofdzaak is, ook een beetje voor anderen. Om jullie bruiloft nog een stukje onvergetelijker te maken, hebben wij 4 tips! 

Een unieke locatie

De locatie van jullie bruiloft speelt een hele belangrijke rol. Misschien is dit wel een van de belangrijkste dingen tijdens het huwelijk. Zorg ervoor dat je een mooie locatie hebt met sfeer en die romantiek en rust uitstraalt. Zo ligt de focus volledig op jullie en krijgt iedereen ‘de feeling’ volledig mee. Denk bijvoorbeeld aan een conferentiecentrum. Misschien niet helemaal voor de hand liggend, maar vaak zijn dit grote ruimtes en omgeven midden in de prachtige natuur. Ontzettend sfeervol en erg verassend.

 

Bespaar en geef uit

Wij hebben een aantal bespaartips voor jou. Ja, deze zullen ook goed van te pas komen. Een huwelijk kost namelijk al genoeg geld en dan kun je maar beter zo vroeg mogelijk beginnen met sparen en besparen. Bespaar bijvoorbeeld op de volgende dingen:

  • Boodschappen; ga naar de markt i.p.v. de supermarkt. Koop ook diepvriesgroenten in plaats van groenten op de versafdeling. Deze zijn net zo lekker en bevatten evenveel vitaminen.
  • Provider; loopt jouw contract binnenkort af? Onderhandel over en zoek het meest betaalbare abonnement. Als je voor sim-only kiest, zal dit jou een paar tientjes schelen per maand. Die telefoon die je nu hebt, werkt in feite nog prima toch? Mocht je echt een nieuwe willen, dan kun je deze beter los kopen en ná jullie huwelijk.
  • Maak elke maand automatisch een x bedrag over naar je spaarrekening. Zo lijkt het alsof dit toch elke maand eraf gaat, maar stiekem spaar je dit bedrag braaf. 

Wees creatief!

Om jouw huwelijk echt onvergetelijk te maken, moet je origineel en vooral creatief zijn. Maak een tijdlijn pad van fakkels en foto’s van jullie. Of deel kleine zakjes tijdens de ceremonie uit (leg deze van tevoren neer op elke stoel) met bijvoorbeeld een pakje tissues, pepermuntjes en chocolaatje. Geef je een feest of een receptie? Denk aan de details, bijvoorbeeld servetjes bedrukt met jullie huwelijkslogo.

 

Kortom, zo kun jij het huwelijk nét een stukje specialer maken!

 

About

Posted on april 21, 2020, 9:19 am By
Categories: Zakelijk