Gouden Tip
Image default
Mobiliteit

Meer rijplezier met Mango Mobility

Mango is zeker wel Nederlands grootste leverancier van scootmobiels te noemen. En als we het over prijzen scootmobiel hebben, biedt Mango veel voordelen. Opvouwbare modellen bijvoorbeeld zijn er al voor € 695. Prijzen van vaste scootmobiels beginnen rond de € 1895.

Meer dan een prijskaartje

Mango adviseert altijd de keuze voor een specifieke scootmobiel niet alleen af te laten hangen van het prijskaartje dat eraan hangt. Vraag uzelf allereerst af: wat heb ik nodig en wat verwacht ik van een scootmobiel. U komt dan al aardig in de richting van een uitvoering die bij u en uw situatie past. Voor persoonlijk advies, praktische tips en handige uitleg bent u bijzonder welkom in een van de Mango Mobility winkels. Is het lastig voor u langs te komen, dat is geen probleem.

Mango kan ook een gratis en vrijblijvende demonstratie aan huis geven. En komt het tot een aankoop, dat staat er voortaan dagelijks een team van gekwalificeerde servicemonteurs tot uw beschikking. Dat is toch een geruststellende gedachte? Brommobiel Wat is het verschil tussen een 45 km auto en een brommobiel. In feite niets. Het zijn twee benamingen voor een en hetzelfde vervoermiddel. 45 km auto’s zijn erg in opkomst. We worden met z’n allen steeds ouder en ook ouderen willen mobiel blijven! Daarnaast biedt een 45 km auto uitkomst voor jonge mensen die tijdelijk of structureel behoefte hebben aan vervoer als dit.

Dat de brommobiel

zo populair is, zorgt ervoor dat het aanbod steeds afwisselende wordt. Er zijn basic modellen en ook luxere designs. Ze verschillen in grootte, kleur en accessoires. Een elektrische scootmobiel heeft een uitstekende reputatie. Als u zich hiermee verplaatst bent u milieuvriendelijk bezig. Er worden geen uitlaatgassen uitgestoten. Het geluid dat geproduceerd wordt is beperkt. Voor meer info kunt u contact opnemen met Mango Mobility. U belt met het gratis telefoonnummer 0800 2002 of u vult online uw nummer in, zodat u teruggebeld wordt.

https://www.mangomobility.nl