Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Met de self storage in Eindhoven heb je jouw spullen goed verzekerd opgeslagen

De gave selfstorage in Eindhoven is ideaal voor iedereen. Deze mobiele opslag kan je te allen tijde gebruiken en is perfect voor wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen of dat je ervoor kiest om een deel van je huis te renoveren. De self storage in Eindhoven wordt bij je voor de deur geleverd en ook weer opgehaald wanneer je dat wilt. Alle service zit bij de maandelijkse prijs inbegrepen en dat maakt het huren van deze self storage in Eindhoven ook zo onwijs aantrekkelijk. Het wordt bezorgd, opgehaald en opgeslagen voor eenzelfde bedrag van minder dan zeventig euro in de maand. Voor dat geld kan je dit natuurlijk niet laten liggen!

 

Tijdelijke oplossing

Je kunt de self storage in Eindhoven eenvoudig op de website bestellen. Je kunt de self storage in Eindhoven regelen voor wanneer je dit als een tijdelijke oplossing ziet, maar je kan deze ook voor een langere termijn huren. Dit ligt er maar aan hoe lang je denkt deze opslag nodig te hebben. Wanneer je gat verhuizen dan heb je hem misschien niet heel lang nodig, maar het zou wel kunnen wanneer je bijvoorbeeld voor een korte periode in een huurwoning moet verblijven en wat spullen wil opslaan voordat je in het nieuwe huis intrekt.

 

Voertuig opslaan

Ook kan je de self storage in Eindhoven gebruiken voor bijvoorbeeld het opslaan van een voertuig. Denk aan een motor of een auto die niet past op je oprit of in je schuur. Dit kan je dan hier opslaan als je hier toch niet mee rijdt in de winter bijvoorbeeld of deze ten verkoop wordt aangeboden en je tijdelijk of voor een langere termijn een opslag nodig hebt. Je laadt alles zelf in en maakt deze dicht met de meegeleverde sloten. Vervolgens laat je hem of op de plek staan of laat je deze ophalen.