Gouden Tip
Image default
Vakantie

Opties genoeg zou je zeggen

Als je naar Polen gaat dan vraag je je misschien af wat er te zien is in het mooie Krakau. Je wil je vakantie immers wel vullen met leuke uitjes die je niet snel meer zult vergeten. Wij kunnen je daar een handje bij helpen. Allereerst kan je gewoon de stad in gaan, het plein is ontzettend groot dus je kunt kiezen of je lekker wilt gaan winkelen of dat je liever een terrasje pakt. Er zitten ook veel goede restaurants in de buurt, genoeg keuze! Op het plein kun je ook wat cultuur snuiven, er zit namelijk een prachtige kerk. Het is altijd leuk om er even langs te lopen.

Rustig of avontuurlijk

Op het plein staan ook veel koetsen met paarden ervoor. Het is erg leuk om voor een klein bedrag op die manier rond gereden te worden door de stad. De paarden zijn heel braaf dus je hoeft niet bang te zijn dat er wat gebeurt. Aan het einde van de rit kan je nog wat foto’s maken met de beesten, leuk voor in het fotoboek. Als je houdt van wat spannendere dingen dan is de zoutmijn misschien wel wat voor jou. Onder begeleiding ga je de mijn in, waarbij iemand je alles vertelt wat je zou willen weten. Mocht er toch iets ontbreken dan kun je dat natuurlijk vragen.

Voor iedereen wat

Met de wandeling in de zoutmijn ben je zo twee uur bezig. Het is een feit dat wat er te zien is in Krakau allemaal mooi is. Je komt nooit aan alles toe maar dat is niet erg. Maak voordat je vertrekt een lijstje met dingen die je sowieso gezien wilt hebben, zodat je die in ieder geval kan afvinken. Alles wat daar bij komt is dan mooi meegenomen. Wij kunnen je garanderen dat Krakau je niet teleur gaat stellen. Voor iedereen is er wel wat te zien, of je nou houdt van natuur, cultuur of mode. Er is namelijk ook een prachtig gebergte in de buurt die zeker de moeite waard is.