Gouden Tip
Image default
Entertainment

PFD by Restube

De Restube Active PFD is het kleinste zwemhulpmiddel op de markt. Doordat het zwemhulpmiddel gecertificeerd is mag deze ook gebruikt worden op plekken waar dit verplicht is. We zien steeds vaker dat open watersporters verplicht worden om zwemhulpmiddelen mee te nemen. Vooral op plekken die bekend staan als gevaarlijk voor watersporters. Bijvoorbeeld doordat er onverwachte stromingen kunnen ontstaan. Of omdat er veel motorbootvaarders rondvaren. Met de opvallende Restube Active wordt het ook direct duidelijk dat je te water geraakt bent. Met dit hulpmiddel kan je jezelf laten drijven in een noodsituatie. Je kan zo je hoofd boven water houden tijdens een noodsituatie en uiteraard is dit ontzettend belangrijk.

Draag de Restube active als compact tasje bij je

De Restube Active is één van de meest compacte zwemboeien die je ter wereld gaat tegenkomen. Je kan de zwemboei direct bij je dragen in een klein heuptasje. Zo heb je hem altijd bij de hand. De Restube active heeft een drijfvermogen van 75N. Dit betekent dat een volwassenen persoon aan de boei kan blijven hangen en blijft drijven. Officieel is de Restube PFD gecertificeerd voor een drijfvermogen van 50N. Dankzij het compacte formaat kan echt iedereen de Restube Active meenemen en ook weer opbergen in het heuptasje.

Met één ruk aan het koord blaast de Restube Active op

De Restube Active werkt op een CO2 patroon. Dit patroon zorgt ervoor dat in een noodsituatie de zwemboei binnen enkele seconden opblaast. Dit doe je door een ruk aan het koord te geven. Na gebruik vouw je de Restube weer netjes op en doet hem weer terug in het heuptasje. Je kan er een nieuwe Co2 patroon in stoppen zodat je hem in een noodsituatie weer snel kan opblazen. Zo is de Restube weer klaar voor het volgende gebruik. Je kan de Restube Active tot wel 100 keer opnieuw gebruiken daarna wordt aangeraden om een nieuwe reddingsboei aan te schaffen.

Bestel je eigen Restube Active online

Wil jij veilig gaan watersporten? Je kan je eigen Restube Active online bestellen. Consumenten kunnen dus ook de Restube online bestellen en te water gebruiken. Daarnaast is er ook een speciale uitvoering voor professionele hulpverleners. Ze kunnen de Restube meenemen op het water en geactiveerd naar een drenkeling toegooien. Je besteld de Restube Active via de online shop en je kan er meteen gebruik van maken in probleemsituaties.