Privé detective
Gouden-tip

Een privé detective inschakelen voor het bedrijf of privé gebeurd steeds vaker. Door duidelijk afspraken te maken over de kosten hoeft het niet eens een vermogen te kosten. We kunnen op basis van jouw wensen een onderzoek samenstellen. Op basis van dit onderzoek gaan we aan de slag om informatie te achterhalen. Dit kan bijvoorbeeld bewijzen zijn dat iemand vreemdgaat. Of bewijzen dat iemand inderdaad samenwoont met een nieuwe partner. Voor jouw kan dit soort informatie van belang zijn. Bijvoorbeeld voor het stopzetten van de alimentatie of het beëindigen van een relatie. Alleen de politie houdt zich niet bezig met dit soort zaken. Het is dan fijn om een privé detective in te schakelen. Een erkend privé detective kan dit soort informatie achterhalen, zonder dat je een risico loopt. Het onderzoek loopt volledig discreet en de bewijzen krijg je persoonlijk overhandigt. Je mag zelf bepalen wat je hier vervolgens mee gaat doen.

Diefstal aantonen bij een bedrijf of winkel

Je hebt het idee dat een personeelslid spullen uit de winkel jat. Alleen een vermoeden is niet voldoende. Je moet echt met bewijzen komen. Alleen met bewijzen mag je iemand aanklagen, beschuldigen en ontslaan. Een privé detective kan helpen met een diefstal aantonen. Er worden bijvoorbeeld camera’s opgehangen en bewijzen verzameld. Het personeel wordt anoniem en discreet in de gaten gehouden. Pas op het moment dat de privé detective bewijzen heeft wordt je gewaarschuwd. Je kan zo direct een diefstal aantonen en iemand oppakken voor diefstal. Pas als je bewijzen hebt kan je naar de politie stappen en een ontslagvergunning aanvragen. Laat het dus niet langer gebeuren en schakel een privé detective in om de zaak uit te zoeken.

Mystery shoppers binnen je winkel en/of bedrijf

Je wil graag weten hoe je personeel omgaat met problemen of scoort tegenover de klant. Als baas kan je dit in de gaten houden, maar als je weg bent kan het er ineens heel anders aan toe gaan. Om te controleren hoe iemand presteert kunnen er mystery shoppers ingeschakeld worden. Uiteraard is het wel slim om dit niet te melden. De mystery shoppers gaan volledig anoniem aan de slag en testen je personeel volledig uit. Eventueel kunnen er in een periode meerdere mysterys shoppers langskomen. Op basis van de resultaten wordt er een rapport opgemaakt. Je weet zo precies hoe je personeel scoort en eventueel kan je bepaalde personeelsleden hierop aanspreken. De mystery shopper is een ideaal hulpmiddel om je bedrijf te analyseren en te verbeteren.

 

About