Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Tips voor een leuk kraamcadeau

Hoera, er is een baby geboren! Uiteraard wil je niet met lege handen op babyvisite gaan, maar een kraamcadeau is niet altijd gemakkelijk. Als je de volgende handleiding volgt, sta je met een mooi cadeau op de stoep van het kersverse gezin.

Wees een beetje origineel

Oké, een kraamcadeau uitzoeken is niet heel moeilijk want er zijn genoeg leuke dingen te vinden. Maar wees eerlijk: het komt vaak neer op babykleertjes of een knuffel. Heel leuk, maar de aanstaande ouders vinden het vaak ook leuk om deze zelf te shoppen en na een tijdje is de baby uit de kleren gegroeid. Dit idee kun je dus beter even parkeren. Kies bijvoorbeeld voor een leuk gepersonaliseerd cadeau, met de naam van de baby of met dezelfde print als het geboortekaartje. Een schilderij of een speenketting zijn dan goede opties. Ga je toch voor kleertjes? Dan zou je daar ook een persoonlijke draai aan kunnen geven.

Het hoeft niet duur te zijn

Een cadeau hoeft niet duur te zijn en je hoeft je ook niet te verantwoorden voor je kraamcadeau. Het is dus geen ramp als je iets koopt uit een winkel die alles tegen schappelijke prijzen verkoopt. Soms kun je met een paar goedkopere spulletjes zelf iets leuks maken of het extra leuk inpakken. Maar, spullen voor baby’s zijn doorgaans redelijk prijzig. Ouders zijn vaak ook geholpen met spullen die ze vaker nodig hebben, zoals doeken en luiers.

Enkele suggesties

Om op het laatste terug te komen: een luiertaart is altijd welkom als kraamcadeau. Zo’n taart als cadeau ziet er én leuk uit en hij is ontzettend bruikbaar. Je kunt gaan voor luiers in één maat, of kiezen voor verschillende. Deze zou de baby aan kunnen wanneer hij wat groter is. Hetzelfde kun je doen met babydoekjes. Je maakt niet alleen de ouders blij want je beleeft er zelf ook nog een paar leuke knutseluren aan.

https://www.freubelshoponline.nl/

Gerelateerde artikelen

uglyxmas

Elektriciteit en zijn gevaren

Een wintersportvakantie voor iedereen