Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Uitvaart Renkum voor een waardig en persoonlijke uitvaart

Wanneer uw naasten komt te overleden, helpt Uitvaartonderneming Renkum u bij het geven van een waardig afscheid. Een uitvaart die past bij de overledene en mooie herinneringen oproept bij haar naasten. Een uitvaart die op alles is afgestemd en waarbij aan alles is gedacht. Bij het verlies is het namelijk niet onoverkomelijk dat u iets vergeet. Bij Uitvaart Renkum nemen we dit werk uit handen en helpen we u bij het organiseren van een mooie dienst voor uw dierbare.

 

Met de pakketten van Uitvaart Renkum is er altijd eentje die bij u past.

 

Om u te helpen bij het organiseren van een eerbare dienst bieden wij diverse pakketten aan om een persoonlijke uitvaart te organiseren. Wij hebben drie basispakketten tegen verschillende prijzen die passen bij de wensen en voorkeuren van de overledenen. Elk pakket is flexibel en kunnen aangepast worden aan de voorkeur van uw dierbare.

 

 Ook is het bij Uitvaart Renkum mogelijk om diensten te organiseren die afgestemd zijn op de overledenen met een bepaalde geaardheid. Wanneer iemand komt te overlijden wordt er namelijk nooit gedacht aan de mensen die de overledenen veel steun gaven wanneer ze uit de kast kwamen. Daarom bieden wij speciale regenboog uitvaarten voor mensen uit de LGBTI-groep.

 

Wij helpen u graag verder bij het organiseren van een waardige en persoonlijke uitvaart en horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Wanneer iemand komt te overleden is het namelijk mogelijk dat diegene al precies weet hoe de uitvaart eruit moet zien. Bij Uitvaart Renkum helpen u met het realiseren van deze eisen. Wij horen graag de wensen van de overledene aan via een telefoongesprek en bieden de service dat u ons altijd kunt bereiken, van vroeg in de ochtend tot midden in de nacht.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

HR activiteiten

Vervoeren

Televisiekijken op de camping