Gouden Tip
Image default
Vervoer en transport

Waarom je moet kiezen voor een light bar

Wie rijdt met een terreinwagen weet als geen ander dat goede verlichting het halve werk is. Wanneer je namelijk buiten in het donker werkzaamheden dient uit te voeren is het wel zo prettig om hier geschikte verlichting bij te gebruiken. De light bar van Tralert is een geschikte oplossing. Deze vorm van verlichting is niet alleen krachtig, maar ook nog eens energiezuinig. Hierdoor kan je er een lange tijd van profiteren en dus ook besparen. 

De LED bars van Tralert zijn niet alleen CE-gecertificeerd, maar ook EMC ontstoord. Dit houdt in dat de lichten niet kunnen storen op de rest van de elektronica in het voertuig. Daarnaast gebruiken zij alleen maar hoge kwaliteit LED van merken als CREE LED en Osram LED. Beide twee krachtige merken waar jij als consument van kunt profiteren. 

Is een light bar waterdicht?

 Alle bars die Tralert kan leveren zijn voorzien van een geschikte connector. Hiermee worden ze aangesloten waardoor ze ook nog eens waterdicht zijn! Daarnaast heeft dit bedrijf veel soorten verlichting op voorraad. Hierdoor hoef jij dus niet lang te wachten op jouw bestelling en kan je vrij snel aan de slag met het monteren.  

Wel zal je er goed op moeten letten dat het op de juiste manier gemonteerd wordt. Hiermee heb je een geschikte lamp en kun jij de werkzaamheden op de juiste manier uitvoeren. Weet jij niet goed welke verlichting het beste past bij jouw voertuig? Kies er dan voor om contact op te nemen met Tralert. Zij helpen je hier graag mee op weg.

https://shop.tralert.com/nl/led-verlichting/led-bars/