Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Wat ga je doen met een miljoen?

Financieringsmaatschappij Findio had het onderzoeksbureau Novisearch ingeschakeld, om dat uit te zoeken. En, wat blijkt? Wij Nederlanders, zijn eigenlijk best saai. Waar geven wij het geld namelijk aan uit? We blijken het in ieder geval niet zo enorm hard over de balk te gooien als je misschien dacht. Eigenlijk zijn we best wel verstandig.

Moderne villa bouwen

Maar liefst 47,8% van de Nederlanders gaat het geld uitgeven aan het huis. Dit kan bestemd zijn voor verschillende zaken: voor de hypotheek, een lening, een verbouwing of voor de aankoop van een huis. Ja, het is natuurlijk ook mooi als bijvoorbeeld een moderne villa bouwen, binnen handbereik ligt. Heb jij een miljoen en wil je een moderne villa bouwen of wil je jouw huidige huis verbouwen? Dat zijn zomaar wat vragen die dan op jouw pad zouden kunnen komen, als je de loterij wint.

Reizen, een dure auto of een feestje?

Niet alleen geven mensen aan dat als ze een miljoen zouden winnen, dat ze dit aan het huis zouden besteden. Het geld kan ook gebruikt worden voor een vakantie, een prachtige dure auto en een etentje of feestje om met vrienden of familie te vieren dat ze een geweldige som geld gewonnen hebben. Want, laten we eerlijk zijn. Het is toch fijn als je geluk kunt delen, nietwaar?

Overdonderen

Het kan mensen soms ook overdonderen, als ze ineens een groot bedrag winnen. Het is dan ook heel slim om er eerst nog wat nachtjes over te slapen, voordat je impulsief zomaar wat aankopen doet. Nog interessanter dan de vraag ‘Wat zou je doen met een miljoen?’, is of dat miljoen jou eigenlijk in het nu tegenhoudt, om dingen nu al te doen. Niet voor alles heb je immers een miljoen nodig.  Misschien kun je als je het slim aanpakt, zonder een miljoen te winnen ook wel een moderne villa laten bouwen.

Wat doe jij met een miljoen?

Dat is natuurlijk een leuke vraag. Ben jij er al uit? Zinloos? Dat mag je zelf bepalen. Het is altijd leuk om dromen te hebben. Niet alles hoeft uit te komen. Mocht je wel jouw droom willen waarmaken, dan moet je ervoor gaan, toch? Niet geschoten is altijd mis.

https://www.ihcarchitects.com/moderne-villa-bouwen/

Gerelateerde artikelen

Wat te doen bij verschillende soorten afval?

Wat is de ADR en wat dient jouw organisatie te doen om zich eraan te houden?

Tips voor een leuk kraamcadeau