Gouden Tip
Image default
Zorg

Zorgverzekering 2021

Bent u tevreden met de zorgverzekering die u nu heeft, of voldoet deze niet meer aan uw wensen? Veel mensen sluiten een zorgverzekering af en kijken hier vervolgens een paar jaar niet meer naar om. Dit is zonde, want zorgverzekeringen veranderen elk jaar weer. Ontwikkelingen in de zorg en beslissingen vanuit de regering hebben hier invloed op. Ook uw eigen situatie en gezondheid veranderen. Daarom is het goed om ieder jaar te kijken of uw zorgverzekering nog wel past bij uw verwachtingen. Is dit niet het geval, dan kunt u uw zorgverzekering voor 2021 beter aanpassen, of overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Voordelen regionale zorgverzekeraar

Als u woont in Gelderland of Overijssel, dan kunt u profiteren van de voordelen die een regionale zorgverzekeraar te bieden heeft. Salland zorgt er al 150 jaar lang voor dat mensen goede zorg kunnen ontvangen tegen een scherpe zorgpremie. We doen dit onder andere door niet de focus te leggen op het maken van winst, maar juist op de kwaliteit van de zorg. We gaan persoonlijk in overleg met diverse zorginstanties in de regio. Op die manier kunnen goede afspraken worden gemaakt over de kosten en kwaliteit van de zorg. Salland levert hieraan een bijdrage door het grootste deel van de zorgpremie direct te investeren in verschillende initiatieven op het gebied van zorg.

Salland aanvullende- en tandartsverzekering

Bij Salland kunt u terecht voor een basisverzekering tegen een scherpe premie, die overigens voor iedereen gelijk is. Een basiszorgverzekering biedt echter niet voor iedereen voldoende vergoedingen. Daarom kunt u zo nodig ook een aanvullende verzekering afsluiten en/of kiezen voor een losse tandartsverzekering. Op die manier stelt u zelf de zorgverzekering samen die u nodig heeft. Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van de juiste zorgverzekering? Wij staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact op.

https://www.salland.nl

Gerelateerde artikelen

Waarom zou je kiezen voor acupunctuur in Breda?

Fysio Kampen is het antwoord op jouw klachten

Aandachtspunten bij het kiezen van je zorgverzekering