Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Bijzondere hotspots in Bonaire

Bonaire spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Niet voor niets, want Bonaire maakt alle tropische gevoelens in de vezels van het lichaam wakker. Wat een fantastisch land is dit! Het mooie is ook, dat je hier nooit raakt uitgekeken. De mooie stranden, het warme weer, het is een soort eeuwig genieten als je op Bonaire bent. Als je de finale in 2021 hebt gezien van ‘Het perfect plaatje’ heb je al een aardige indruk van dit mooie land.

Washington Slagbaai Nationaal Park

Washington Slagbaai Nationaal Park is een supermooi gebied, gelegen in noordwest Bonaire. Het is een nationaal natuurpark, met onder andere veel cactussen en allerlei vogels die je kunt spotten. Wil je dit gebied verkennen? Dan kan dat op allerlei verschillende manieren. Zo kun je er wandelen, duiken of snorkelen of een jeeptour volgen. In dit park bevindt zich ook de Brandaris. De Brandaris is een berg van 241 meter en is daarmee ook meteen de hoogste berg van Bonaire.

Rode flamingo’s bij Lac Bay spotten

Ben jij gek op flamingo’s? Dan zet Lac Bay, maar vast op jouw bucketlist. Want, in Lac Bay kom je dan volledig aan jouw trekken. In dit gebied zie je prachtige rode flamingo’s! Dat is natuurlijk niet het enige dat je hier kunt bewonderen. Hier kun je bijvoorbeeld ook roggen en het Caribisch zeepaardje zien, als je geluk hebt. Verder heb je er ook nog het mangrovebos.

Zoutpiramides

Bonaire heeft ook nog iets heel anders… de zoutpiramides. Het is zeer bijzonder om te zien: het ziet er bijzonder vervreemdend uit. Alsof je in één of andere sciencefictionfilm bent beland. Bonaire exporteert per jaar maar liefst 400.000 ton aan zout. Dat zegt wellicht wel iets over de grootte van de zoutvlakte die je kunt verwachten in Bonaire.

Vacature Bonaire

Er zijn veel mensen verliefd op Bonaire en daarna gingen zoeken naar een vacature in Bonaire. Zoeken naar een vacature in Bonaire is natuurlijk ook niet gek. Het is een prachtig eiland en het is mooi als je daar langer dan alleen in de vakantie van zou kunnen genieten. Wil jij ook een vacature in Bonaire vinden? Zoek dan naar: ‘vacature Bonaire‘.

https://www.healthz.eu/werken-op-bonaire/

Gerelateerde artikelen

uglyxmas

HR activiteiten

Rijscholen