Gouden Tip
Image default
Electronica en Computers

Een goedkope studenten laptop mét garantie

Een vraag die velen zich stellen is waarom ze een refurbished studenten laptop zouden aanschaffen in plaats van een gewoon tweedehands exemplaar. Het antwoord hierop is echter eenvoudig. Een refurbished exemplaar is helemaal gecontroleerd en bovendien kunt u rekenen op extra services van de verkoper én garantie. Zaken waarop u bij een aankoop op een platform als Marktplaats helemaal niet op kunt rekenen. U bent met een refurbished studenten laptop dus verzekerd van een goed product. Zeker wanneer u deze bij Laptops4All aanschaft.

Bijna net zo nieuw als een exemplaar dat rechtstreeks uit de fabriek komt

Een refurbished studenten laptop wordt door de professionals van de bovengenoemde specialist geheel nagekeken en gereinigd. Indien dit nodig is, worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Alle data worden van de laptop gewist. Zo schaft u een apparaat aan dat feitelijk bijna net zo nieuw is als een exemplaar dat net uit de fabriek komt. Uiteraard voldoet deze aan alle fabriekseisen. Het label ‘refurbished’ mag dan ook enkel aan laptops worden toegekend die uitgebreid zijn gereviseerd.

Uw refurbished laptop razendsnel in uw bezit

Bent u op zoek naar een laptop voor studenten? Op de website van Laptops4All vindt u het complete aanbod. Bovendien kunt u de in Loosdrecht gevestigde winkel en showroom bezoeken. Daar kunt u ook rekenen op eerlijke en professionele adviezen van getraind personeel. De winkel is op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur geopend. Omdat de apparaten allemaal uit eigen voorraad kunnen worden geleverd, heeft u uw studenten laptop ook razendsnel in uw bezit.

Reken op kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid

De in Loosdrecht gevestigde specialist biedt behalve refurbished laptops ook computers, monitors en accessoires aan. De aanbieder is aangesloten bij het ICTWaarborg, waardoor u erop rekent dat kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel worden gedragen. De behulpzame klantenservice van het bedrijf is middels verschillende kanalen te bereiken. 

https://laptops4all.nl/