Gouden Tip
Image default
Electronica en Computers

In and outs over beveiligingscamera’s

Het installeren van bewakingscamera’s in en rond uw huis werkt niet alleen als een groot afschrikmiddel, maar ze kunnen ook de taak van het vangen van huisinbrekers veel gemakkelijker maken voor de politie. Er is een breed scala van verschillende beveiligingscamera’s op de markt op dit moment, dus er is iets voor alle behoeften en budgetten.

Waar plaats je de camera’s

Wat de beveiliging van uw huis betreft, worden de meeste beveiligingscamera’s geplaatst op plaatsen waar mensen zich waarschijnlijk ophouden, zoals de voor- en achterdeur. Het kan echter ook verstandig zijn om een of meer bewakingscamera’s binnen in uw woning te installeren voor het geval iemand erin slaagt om in uw huis in te breken.

 

Bekijk hier alle beveiligingscamera’s van Security Thuis

Hoe werken bewakingscamera’s

Bewakingscamera’s werken door hun signalen uit te zenden via een gesloten netwerk, en ze staan vaak bekend als CCTV, wat staat voor Closed Circuit Television. Dit in tegenstelling tot een standaard televisiesignaal dat via een open frequentie wordt uitgezonden. Sommige camera’s kunnen non-stop filmen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, terwijl andere kunnen worden uitgerust met een bewegingssensor. De bewegingsgevoelige camera’s gaan dan pas aan en beginnen op te nemen wanneer beweging wordt waargenomen. De meeste opnamen werden vroeger op videoband gemaakt, waardoor iemand de band om de zoveel tijd moest vervangen. Gelukkig liggen die dagen achter ons, en dankzij de moderne technologie kunnen urenlange opnamen nu worden opgeslagen op een harde schijf of DVR.

Opties voor beveiligingscamera’s

Veel van de beveiligingscamera’s zijn prominent aanwezig, omdat ze kunnen fungeren als een afschrikmiddel, terwijl andere camera’s zijn weggestopt, en het kiezen van die het beste is voor u zal afhangen van wat je nodig hebt de camera voor. Binnencamera’s zijn vaak verborgen, en ze zijn vaak bekend als “nanny cams”. Deze camera’s kunnen worden verborgen in knuffels, klokken, nepboeken en rookmelders en ze zijn ideaal als u de babysitter of kinderoppas in de gaten wilt houden wanneer u niet thuis bent. Voor buitenshuis kan een koepelvormige bewakingscamera niet alleen afschrikkend werken, maar door zijn vorm kan het ook moeilijk zijn om er helemaal zeker van te zijn in welke richting de camera wijst, en sommige bevatten meer dan één camera, of een camera die kan draaien. Dit maakt ze ideaal voor delen van uw huis waar u een breed gezichtsveld nodig hebt.

Conclusie

Zoals u kunt zien, zijn er een aantal dingen te overwegen bij de aankoop van een bewakingscamera, en het kiezen van de juiste zal afhangen van waar het zal worden geplaatst, evenals wat je het nodig hebt voor.

 

Bekijk hier!

 

https://www.securitythuis.nl/