Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Je huis verduurzamen

Duurzaamheid is de afgelopen jaren veel belangrijker geworden. Dat is ook maar goed, want onze planeet had wel een bewuster volk nodig. Naast dat duurzamer leven goed is voor onze planeet, is het ook goed voor onze bankrekening.

Alle prijzen zijn ontzettend aan het stijgen en we moeten wel andere manieren gaan overwegen en ons gaan aanpassen om een betaalbaar en comfortabel leven te leiden. Je huis verduurzamen kan een grote kostenpost aanzienlijk verkleinen, daar gaan we het in deze blog over hebben.

Isoleer je huis

Het begint eigenlijk bij een goed geïsoleerde woning. Anders gaat alle warmte via het dak, de muren of de ramen verloren, terwijl je bankrekening wordt leeggezogen. Als jouw dak toe is aan vernieuwing is dit het punt waar je begint, naast het dak kun je ook spouw muur of buiten/binnen muur isolatie nemen. Dit alles zorgt ervoor dat je de warmte en koelte in huis kunt behouden.

Zonnepanelen Longi

Nu je huis geïsoleerd is, wordt het tijd voor duurzame energie. De beste optie om je eigen duurzame energie op te wekken is doormiddel van zonnepanelen. Als je kiest voor zonnepanelen Longi dan heb je hele lange garantie en super efficiënte zonnepanelen. Daarnaast zijn zonnepanelen van Longi goedkoper dan veel andere merken maar wel efficiënter.

Ga van het gas af

Je kunt flink wat geld besparen door over te schakelen op een volledig elektrische woning. Vooral wanneer jij je eigen duurzame energie opwekt. Naast dat het gas niet meer te betalen is, moeten we eigenlijk ook gewoon geen gas meer willen. Het is slecht voor het milieu en duur. Je kunt kiezen om een zonneboiler of een elektrische boiler te nemen, in plaats van de CV ketel op gas. Ook kun je je gasfornuis inwisselen voor een inductieplaat en je verwarming voor een airco. Nu ben je helemaal klaar voor een duurzaam huis.

https://nl-zonnepanelen.nl/product-category/zonnepanelen/longi/

Gerelateerde artikelen

Waat waar je op moet letten als je schoenen koopt

Skills om in je jonge jaren te leren!

Mooie borsten zijn dichterbij dan je denkt.