Gouden Tip
Image default
Vervoer en transport

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer en Schipholtaxi

Schiphol taxi is er ook voor het zakelijk vervoer. Want ITC Amsterdam heeft al 25 jaar ervaring met taxivervoer en zakelijke klanten zijn al jaren vaste klant van het taxibedrijf. Veel zakelijke klanten weten wat ze krijgen bij ITC Amsterdam en maken maar al te graag gebruik van de Schiphol taxi.

 

Reizen is vermoeiend en vooral als je vaak voor zaken naar het buitenland moet. Strakke deadlines en nauwelijks tijd om te rusten tussen de vluchten en je werk. Hoe heerlijk is het dan om bij te komen tijdens je taxirit. Schiphol taxi brengt je op plaatst van bestemming terwijl jij uitrust van je reis of werk.

 

Voor de zakelijke klanten die vaak gebruikmaken van de schipholtaxi is het mogelijk om op rekening te betalen. Het taxivervoer van de Schiphol taxi is er in de standaard vervoer maar ook een VIP vervoer is mogelijk voor de zakelijke klanten. De Schiphol taxi brengt je naar Schiphol en zorgt ervoor dat je je vlucht op tijd kunt halen.

 

Wil je als bedrijf juist zakelijke klanten ontvangen en laten ophalen vanuit Schiphol? Dat is ook mogelijk. Voor een kleine extra bijdrage zal de chauffeur de klant zelfs opwachten bij het meetingpoint op Schiphol. Zo krijgt je klant een goede ontvangst maar hoef je niet zelf of een andere werknemer te sturen om je zakelijke klant van Schiphol op te halen.

 

Voor de zakelijke vluchten wil je er zeker van zijn dat je je vlucht op tijd haalt, daarom is het belangrijk om een taxi naar Schiphol te bestellen via de website dan dat je op het laatste moment een taxi moet bellen.