Gouden Tip
Image default
Financieel

Investeren in obligaties

Het is de laatste tijd algemeen bekend dat u veel minder rente op uw spaargeld krijgt dan voorheen. En dat terwijl alles in ons dagelijks leven duurder wordt. Omdat de rente dusdanig laag is zoeken veel mensen naar alternatieven om hun spaargeld toch nog te kunnen laten groeien. Wanneer u jaarlijks toch nog een hoog rendement op uw spaargeld wilt halen is het aan te raden om te investeren in obligaties. Dit kunt u uiteraard doen bij IFH-holding. In deze blog gaan we verder in op inveseren in obligaties, en wat hier de voordelen van zijn.

Vermogen op de bank laten of investeren in obligaties?

Ondanks dat het weinig tot niets oplevert heeft het op de bank laten staan van uw vermogen een groot voordeel. Namelijk dat u geen risico loopt. Dit geeft voor veel mensen een veilig gevoel, omdat ze weten dat ze geen geld kunnen verliezen. Maar als u er tegelijkertijd ook niets uit kunt halen, kunt u zich afvragen of het de beste optie is. Daarom kunnen obligaties echt iets voor u zijn. Het punt is namelijk dat u geen grote risico’s loopt, maar wel voldoende om er rendement uit te halen. Bij ons bestaat er bijvoorbeeld de kans dat u een rendement van wel 7,4% kunt ontvangen! Dat zijn natuurlijk astronomische rentebedragen wanneer u het vergelijkt met de rente die u krijgt op de spaarrekening.

Maandelijkse- of jaarlijkse uitkering

Wanneer u investeert in obligaties is het gebruikelijk dat u jaarlijks wordt uitgekeerd. Bij IFH-Holding is het echter ook mogelijk om te kiezen voor een maandelijkse uitkering of aflossing. Op deze manier kunt u sneller profiteren van uw winst en dat is voor veel mensen ook wat waard. Welke optie u ook kiest, bij ons weet u precies wat u kunt verwachten en houdt u er ook overzicht op.

Vaste looptijd

Een ander voordeel als het gaat om investeren in obligaties bij IFH-Holding, is dat u profiteert van een vaste looptijd. Hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. Aan de ene kant is er bijvoorbeeld een vaste looptijd van 48 maanden, maar u kunt ook kiezen van een vaste looptijd van 60 maanden. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de keuze van uw beleggingen. Daarover kunt u uiteraard meer informatie vragen bij onze experts. Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om investeren in obligaties, met zeer veel tevreden klanten. Wij proberen iedereen te bedienen. Mensen die weinig ervaring hebben met obligaties, maar ook mensen die er zeer veel ervaring mee hebben. Wij kijken dan ook graag samen met u naar wat wij voor u kunnen betekenen!

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over investeren in obligaties, of heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

https://ifh-holding.nl/

Gerelateerde artikelen

Leren beleggen

Vakkundige boekhouder in Enschede

Laat uw woning taxeren door een ervaren taxateur uit Delft