Gouden Tip
Image default
Vakantie

Voetbalreis naar Le Marche

Wij willen met ons voetbalteam een reis gaan maken om er even tussenuit te gaan en daar een trainingskamp te starten. Dat willen wij doen bij een vakantiehuis Le Marche. Daar kunnen wij na het sporten even lekker ontspannen en wij denken dat met deze omgeving dit allemaal echt ideaal zou zijn. Wij spelen namelijk redelijk hoor met de sport en is het belangrijk dat er goed getraind wordt. Ook is het belangrijk dat je van andere landen vergelijkbare teams gaat bekijken om te kijken hoe het er allemaal aan toe gaat daar. Daar kan je namelijk enorm veel van leren. Daarom willen wij graag een vakantiehuis Le Marche zoeken en wij willen daar nu een bedrijf voor hebben! In dit blogje lees je of we een bedrijf hebben gevonden.

Googelen op vakantiehuis Le Marche

Wij zijn gaan Googelen op vakantiehuis Le Marche en dit deden wij met het hele team zodat we het er allemaal mee eens waren dat we de juiste plek kunnen vinden waar we kunnen ontspannen na een tijd hard trainen. Wij kwamen meteen uit bij het bedrijf Casa Vacanza Italia. Bij Casa Vacanza Italia kunnen zij je adviseren op basis van jouw voorkeuren bij deze vakantiehuizen in de omgeving van Le Marche. Wij willen natuurlijk een met het mooiste uitzicht en ruimte voor zo’n 15 tot 20 personen. We willen allemaal genoeg plek hebben want als je niet genoeg ruimte heb kan je ook niet lekker ontspannen. We hebben contact opgenomen met Casa Vacanza Italia en konden er al snel terecht om even een babbeltje te maken. Uiteindelijk is alles gelukt en hebben we 2 weken in Italië door kunnen brengen

Casa Vacanza Italia

Wij hebben gekozen voor Casa Vacanza Italia en wij hebben het zeker naar ons zin gehad daar in Le Marche! We raden het bedrijf ook zeker aan omdat zij perfect advies geven en prima kunnen inspelen op jouw wensen! Ben jij nou ook op zoek naar een vakantiehuis Le Marche? Dan raden wij jou allemaal Casa Vacanza Italia aan!