Gouden Tip
Image default
Internet

Waarom jij een L-vormig bureau zou moeten gebruiken

Merk je dat je anno 2022 nog steeds vanuit huis werkt? Misschien krijgen jouw oude meubels de klus niet helemaal geklaard en heb je een voorsprong op ruimte en organisatie nodig voor een thuis- of werkkantoor?

U kunt genieten van de voordelen van een fysiek dynamischere werkdag door een werkruimte uit te breiden met een L-vormig bureau. Deze stijl van bureau maakt het gemakkelijk om elke lege hoekruimte om te toveren in een functioneel thuiskantoor of werkstation voor een klein bedrijf zonder verspilling van ruimte.

Of je nu jouw thuiskantoor wilt decoreren, een klein bedrijf start of meubels kiest om jouw werkplek in te richten, je zult wellicht een speciale ruimte in het huis of kantoor nodig hebben waar jij ononderbroken en met minder afleiding kunt werken.

Verhoogde opslag

Een L-vormig bureau is een verlengde versie van het standaard hoekbureau met twee grotere en bredere tafels. Een hoogwaardig L-vormig bureau biedt veel opberg- en toegangsopties, met extra functies zoals meer laden, verbeterd kabelbeheer en extra kasten met deuren voor privacy en veiligheid in vergelijking met kleinere bureaus.

Benut je ruimte om het meeste uit je L-vormige bureau te halen. Omdat er zoveel meer open ruimte onder het bureau is, kun je eenvoudig archief- of opbergkasten toevoegen zonder dat je aan beenruimte hoeft in te boeten. L-vormige bureaus kunnen ook gemakkelijk een systeem met twee monitoren mogelijk maken en je kunt veel van elektronica die nodig is voor het werk plaatsen, terwijl jij toch georganiseerd en netjes kunt blijven. Bekijk hier de Alternate kortingscode van deze maand.

Meer werkruimte

Een L-vormig bureau geef je meer werkruimte en help je de indeling van een kantoor te maximaliseren. Met hun unieke vorm krijg je twee bureaus in één, maar zo geformatteerd dat je geen ruimte verliest, maar dat je veel meer werkruimte krijgt om te gebruiken in combinatie met de extra opslagruimte die jij nu hebt.

Traditionele bureaus hebben vaak geen werkruimte meer met alle items die je nodig hebt om mee te werken op het oppervlak, maar met L-vormige bureaus voegt de “L”-vorm extra oppervlakte toe aan alle items die je nodig hebt voor de werkdag.

Kostenefficiënt

L-vormige bureaus zijn verrassend zuinig, ondanks dat ze er zoveel meer uit halen dan een traditioneel bureau. Vergeleken met standaard rechthoekige bureaus, maken de efficiëntie, opslag en ruimte die ze bieden het de kleine extra die jij zou kunnen uitgeven zeker waard. Die extra paar dollars zullen zichzelf keer op keer terugbetalen, omdat je geen extra oppervlakken of opslagruimte hoeft te kopen.

Een L-vormig bureau maximaliseert niet alleen een thuiskantoor en hoekruimte, het is ook in staat om op lange termijn veelzijdigheid en duurzaamheid te bieden. Deze stijl van bureau zal spoedig de trots van een kantoor worden en anderen zullen merken hoeveel het een werkruimte verbetert en je zou hen heel goed kunnen helpen om hun eigen L-vormige bureau te bestellen!

Ergonomie

Werken aan een geïmproviseerd bureau aan je eettafel of op je bank biedt misschien een goede hoeveelheid ruimte om je uit te strekken en je papieren uit te gieten, maar al snel zul je merken dat je moet opstaan ​​om je uit te rekken of misschien een verwarmingskussen nodig hebt terwijl je je blijft proberen je werk af te maken.

Een geïmproviseerde thuiswerkomgeving doet mogelijk meer schade aan de gezondheid dan je denkt. Ergonomie speelt een grote rol in onze gezondheid en een ergonomisch ontworpen bureau geef je gemakkelijk toegang tot de benodigdheden en hulpmiddelen die jij nodig hebt om aan de eisen van een werkdag te voldoen.

Ergonomische specialisten verwijzen vaak naar het ‘bereikbereik’, de neutrale of optimale bereik. Een L-vormig bureauontwerp zorgt voor een ruime neutrale bereikzone. In combinatie met een ergonomisch ontworpen stoel kun je alles wat je nodig hebt comfortabel en gemakkelijk bereiken zonder de onderarm te overbelasten. Tegelijkertijd kan de bovenarm natuurlijk naast je rusten.

Met de kantoorbenodigdheden in de neutrale bereikszone, kost het minder moeite om te bereiken en daarom zal de belasting die een normaal bureau kan veroorzaken door de schouder en rug te zwaar te belasten, worden geminimaliseerd als ze niet volledig worden gewist.

 

Gerelateerde artikelen

Beheer uw vastgoed met de juiste software

Prettig thuis werken

Webdesign Zwolle