Gouden Tip
Image default
Beauty en verzorging

4 tips om rimpels te bestrijden!

We willen allemaal wel oud worden, maar zonder de rimpels, toch? Daar sta je dan, kijkend in de spiegel, en je ziet opeens je eerste rimpel. Je dacht dat het nog lang zou duren, maar daar is het dan, wat nu? Rimpels kunnen best mooi zijn en ze geven je gezicht persoonlijkheid. Maar op ons eigen gezicht? Liever niet. Onthoud goed dat niemand veroudering helemaal kan stoppen. Het belangrijkste is dat je blij bent met jezelf, met of zonder rimpels. Maar als je toch een kans hebt om je huid een beetje op te peppen, waarom niet? Deze tips kunnen je daarbij helpen. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Botox

Met een botox behandeling Amsterdam kun je je rimpels minder laten opvallen. Het zorgt ervoor dat de spieren onder je huid zich ontspannen, waardoor je huid gladder lijkt. Je hoeft er niet voor onder het mes en het wordt vaak gebruikt voor rimpels op je voorhoofd, tussen je wenkbrauwen en bij de hoekjes van je ogen. Het effect van botox blijft niet voor altijd, dus je moet het af en toe opnieuw doen om het resultaat te houden.

Bescherm je huid tegen de zon

Daarnaast moet je de huid goed beschermen tegen de zon. De zon kan namelijk zorgen dat je huid sneller oud wordt en meer rimpels krijgt. Gebruik elke dag zonnebrandcrème met een goede beschermingsfactor, ook als het bewolkt is. Met een hoed en zonnebril kun je je huid extra ook extra beschermen tegen de zon.

Hydrateer je huid goed!

Als je huid goed vochtig is, krijg je minder snel rimpels. Zorg dus dat je elke dag genoeg water drinkt en je huid insmeert met crèmes die goed zijn voor jouw huidtype. Kies voor crèmes die vol zitten met antioxidanten en andere goede stoffen om je huid gezond te houden. Een huid die goed vochtig is, ziet er voller en gladder uit en dan vallen rimpels minder op.

Leef gezond!

Tot slot kun je met een gezonde manier van leven ook rimpels weghouden. Roken en te veel drinken zijn slecht voor je huid en kunnen je er ouder uit laten zien. Het is ook belangrijk om gezond te eten, met veel antioxidanten, vitamines en mineralen, om je huid mooi te houden. Genoeg bewegen en goed slapen helpen ook voor een gezonde huid en minder rimpels. Met deze tips moet je al een heel eind komen!