Gouden Tip
Image default
Bedrijven

De mooie deuren van een jaren dertig woning

Er wordt nog wel eens vergeten, hoeveel invloed een deur kan hebben op de beleving van een woning. Ben je bijvoorbeeld in een jaren dertig woning met zo’n leuke gezellige erker? Dan zorgt de juiste deur meteen al voor een mooie authentieke sfeer. Een sfeer die precies past bij de stijl van het huis. Ook zogenaamde ensuite deuren zorgen voor meer sfeer.

Ensuite deuren

Ensuite deuren, zijn de schuifdeuren in een woning, voor een scheiding van de woning aan de straatkant en de achterkamer. Die combinatie van een voorkamer en een achterkamer, gescheiden door één of twee schuifdeuren noemt met kamer en suite. Meestal worden de deuren achter kasten geschoven. Die kasten zorgen dan ook meteen voor extra opbergruimte.

Paneeldeuren

Paneeldeuren zijn van die deuren waarop je als het ware vlakken ziet, dit zijn de panelen. Vaak zijn het er twee of drie. Maar, ook paneeldeuren met vier panelen kopen voor. Paneeldeuren zijn zeer specifiek en passen bijzonder goed bij, bijvoorbeeld een woning uit de jaren dertig. Tip? Als je van die paneeldeuren hebt is het natuurlijk ook mooi, als daar een mooie klink bij zit.

Openslaande deuren

Veel jaren dertig woningen hebben aan de achterzijde openslaande deuren. Dit ziet er altijd prachtig uit. Heel soms zit er, net als bij de ensuite deuren, ook soms prachtig glas in lood, in verwerkt. Zeker als het licht erop schijnt zorgt dit voor prachtige effecten. Dit glas in lood zie je ook vaak bij de erker van de woning.

Slotenmaker Roermond

Wil je blijven genieten van die openslaande deuren? Laat je dan informeren door slotenmaker Roermond. Zij kunnen je tips geven, om die openslaande deuren zo veilig mogelijk te maken. Dat is belangrijk en nodig, want die openslaande deuren zijn behoorlijk inbraakgevoelig. Ook ramen met glas in lood zijn vaak inbraakgevoeliger. Dus even een bezoekje aan een goede slotenmaker, is zeker een goed idee.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-roermond/