Gouden Tip
Image default
Beauty en verzorging

Laserontharing: vanaf welke leeftijd?

Definitief ontharen doe je via laserontharing

Haartjes op de wangen, de benen, rug of rond de mond zijn met name voor vrouwen erg storend. Ze ondermijnen het zelfvertrouwen. Telkens opnieuw scheren met een mesje verergert de situatie, omdat de haargroei daardoor versneld wordt. Er is maar één grondige oplossing: laseren. Definitief ontharen via laseren is de perfecte methode om blijvend van vervelende haargroei af te komen.

Voordelen van definitief ontharen via laser

Maar waarom is laserontharing zo effectief? In de eerste plaats omdat je permanent van vervelende haargroei verlost bent. Laserontharing roeit haartjes met wortel en tak uit. In de tweede plaats is definitief ontharen met een laserbehandeling volstrekt pijnloos. Je voelt er dus niks van. Een derde pluspunt van deze behandelmethode is het feit dat definitief ontharen via een of meer laserbehandelingen goed betaalbaar is, wanneer je deze behandeling laat uitvoeren door een ervaren schoonheidsspecialist. En wat ook in de portemonnee scheelt, is dat je voortaan van schoonheidsbehandelingen, zoals ontharsen, verlost bent. En je hebt natuurlijk ook geen scheermesjes en scheerschuim of zeep meer nodig om je benen, lippen of wangen van vervelende haargroei te ontdoen.

Vanaf welke leeftijd kun je kiezen voor laserontharing?

Veel vrouwen en meisjes vragen zich af vanaf welke leeftijd laserontharing mogelijk is. Bij sommige bedrijven mag je jouw haren laten weg laseren vanaf je zestiende, als je daarbij schriftelijke toestemming van je ouders hebt. Maar meestal wordt als minimumleeftijd achttien jaar aangehouden. Maar waarom eigenlijk? De belangrijkste reden is dat het lichaam op jonge leeftijd nog haren ontwikkelt, waardoor laseren van kinderen onder de zestien jaar feitelijk zinloos is. Wil je dan ook teleurstelling voorkomen, kies dan voor laseren na je achttiende jaar. Dan heb je namelijk de garantie op het beste resultaat. Succes alvast met de laserontharing en geniet van het resultaat!